thumbnail

Friday, March 18, 2011

Somebody make me happy...:)

Pagi ni buka blog & tak sangka!!!Saya ada kwn baru....dtg dari jauhhhh....
dan yg penting bangsa lain pulak tu.

Hehehehe...kecoh je kan saya nie?Hehehehe....teruja beb!
(mesti korg gelak guling-guling sebab aku mcm ni kan...padahal korg dh dpt mcm-mcm org!hahahahaahaa...)

Tengok la komen nyer...bisa membuat ku tersenyum di pagi hari...


To Uncle Lee salam perkenalan...
eh..paham ke bahasa melayu nie?hihihi...

Pada kwn-kwn yg lain saya suka komen anda juga & yg penting saya sayang sahabat alam maya ini..
terima kasih kerana sudi sentiasa bersama saya semasa waktu suka & duka.
Syukur alhamdulillah dikurniakan ramai sahabat yg baik...

15 comments:

auction said...

tahniah dpt kwn baru...hehehe...thanks....nice blog...

Wina Momma Kira and Akil said...

best kan dapat ramai kawan baru through blogging nie?? I like!

✿ etiey erywan ✿ said...

heheh.. kat rumah buruk saya pun dia singgah. hmmm dan boleh berbahsa melayu sikit2. ada dia tinggalkan komen... :)

sayang juga kamo!

:: noremy bte rahmat :: said...

mmg besh.........

macam ngan izwa ngan kita..kan?

(nak gak menyibuk..ahakz)

ayu said...

izwa : wahhhh..teruja i tau dengar u dapat kawan baru ni..hehe..btw, happy for u juga..happy sokmo ye..

risa said...

tulah kan...kengkadang terpikir jugak..kenapa org tu nak kawan ngan kite eh?

IDAZS said...

nak menyibuk jugaK

syg kamu jugaaaa! ;)

Fara said...

tul la..teruja kan..kkdg kat cbox pon ntah tgal jejak speking bagai..nyway tmpg gumbira jgk..

wahida said...

hebakmu....

♥ Mrs.Eady ♥ said...

well all my fren..saya syg kamu kamu kamu kamu kamu kamu kamu kamu sgttt...:)

Ati Masrif said...

selalu nampak dia komen
kat blog kwn2

dia mmg org cina ye...

tahniahlah

Nana said...

wah omputih nk bkenalan tu hee

Nana said...

eh omputih ke cina tu hehe

ashra said...

hehe..uncle lee femes gak kan..sbb pernah nmpk die kat blog mbr..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

wahida : xde la hebat..ku je jakun sgtt..hhahaha...

ati : itu la glamor gak unle nie..

nana : mcm chineies pun ade ntah tapi happy gak dpt kwn ng org luar..

ashra : itu la uncle ni glamor gitu! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang