thumbnail

Monday, March 28, 2011

tajuk : GEGAR BLOGGER BARU


Cara nak join .. mudah jer ...
1. Sila masuk ke blog BEN ASHAARI ini dan cari mana mana gambar yang ada ... Amik gambar tu ( diberi kebenaran ) .. : dah amik..gambar kat atas tu & link dia skali..


2. tajuk :  GEGAR BLOGGER BARU dan linkkan ke entri ini  .. : sudah..


3. Kemudian , bagitau kenapa korang pilih gambar tu .. dan pastikan ada link ke entri itu .. ok ? : kenape pilih...sebab dia header blog so senang je org kenal blog abg ben nie..dah link balik..


4. Sila jelaskan mengapa anda jadi blogger ..: mula-mula sebab saje suka-suka lame-lame naik seronok pulak sebab ramai kawan yg baik-baik dr alam maya nie..


5. Blog yang menjadi pilihan harian anda .. maksud aku , korang wajib masuk hari hari..:


1. wahida (ni kwn paling happening!)
2. idazs (ni kwn salah sorg kwn ug baik)
3. niezzareena (ni salah sorg kwn wahida yg happening jugak!)
4. farzly (ni kwn yg paling bynk taq contest)
5. ashra (ni dari kwn forum ke kwn blog)
6. kak risa (ni pun same kwn dr forum ke blog)
7. kak umisofie (ni ibu yg paling hebat!)
8. ayukhairy (ni ibu paling bnyk info psl susuibu)
9. noremy (ni couple paling romantik)
10. wina (ni anak dia ya ampun comel belaka!!) 


kalo ikutkan semua blog saya masuk biler dah di update...so di atas ni antara yg saya masuk hari-hari...


so yg lain jom join..tekan sini!

14 comments:

Wina Momma Kira and Akil said...

weeee terharunye! wina pun wajib masuk 'rumah' izwa hari² :-)

gud luck!

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

Izamir Ridzwan said...

salam.. datang dari blog BA..

Jemput ke blog saya

www.izamirridzwan.com

NiSha said...

singgah ..
sy folow.. jgn luper updated..
nnti sy singgah lagi..
http://heandsheloves.blogspot.com/

Pembawa_Wacana said...

Keep updating..... Salam kenal dari blog bro ben...:)

lenloy said...

bersama-sama maju dalam dunia blogger..

cEmpAkA BirU said...

salam singgah...

Penat berjalan-jalan seharian

Jom sama-sama memajukan diri dalam dunia blogger

=)

fashah84 said...

salam ziarah....

semoga terus berjaya dlm dunia blogging ni..:-)

diyana said...

singgah dari blog abg ben !! ^^ suka3..

Fuuyooh said...

salam kenal.. pak aji datang dr blog hj ben.. hehe

Cikin said...

haihaihai .
cikin singgah dari blog BA (:

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

pRiNCe said...

sy pon blogger baru...
tapi tak dapat nak join....:(
gud lark ye pada mase hadapan...
jom jadi member nk?

NM02 said...

alamak... saya kembang la... ahaksss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang