thumbnail

Wednesday, March 02, 2011

Teringin.....teringin....


Teringin nyer nak buat sesi shoot dlm studio lagi-lagi White Studio!
Seperti yg setengah maklum saya ni mmg kaki tangkap gambar punyer...heheehehe..ngan anak-anak skali ku hangkut utk tgkp gambar suka-suka...Opss...ade kisah disebalik suka tangkap gambar ni tapi takmo cerita sebab nnti sedih!

Ade kwn kat bangunan kerja ni suami dia ada buat tangkap-tangkap gambar skrg ni ade promosi utk tangkap gambar dlm White Studio...tapi...yg masalah nyer suamiku ni susah skit nk bergambar..yang dulu-dulu shoot tu pun ku berkeras nak jugak last-last dia layan je la bini dia nih!Tapi..tapi..tapi...dah janji yg sesi last tu mmg last..huwaaaa...mcm mane nih??

Ye la..anak sorg 1 sesi shoot,Out Door 1 family je dah 3 kali shoot nak ke laki aku nie...haaaiiii.......
mcm mane nie....cuma In Door je belum pernah...!!
Opss...kwn-kwn yg lain boleh jugak kalo nak singgah kat sini tau!


Nice kan?

Oh..en.hubby jom la kiter berjimba-jimba dgn anak-anak..jom laaaaa....

17 comments:

~ yus ~ said...

memang cantiklah izwa...

akak pun teringin gak ni...hehe

✿ etiey erywan ✿ said...

salam kenal...

cantik sgt kan. teringin jugak!

wahida said...

aku mmg dah lama teringin weh...x pernah buat shoot satu family cenggini, tapi nnt kalau ada ongkosnya, mmg aku akan buat...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak yus : cantik kan kan kan?hehehe..mcm mane la nk pujuk hubbyku nie..:)

etiey : salam perkenalan...:)

wahida : aku ni dh 3 kali shoot kat out door in door je belum ntah nak ke tak nak laki aku nie...huhuh....:)

ayu said...

teringin gak..tapi rasanya tak akan kesampaian laa...huhu..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ayu : heheehe..izwa mmg suka tgkp gmbr nie..:)

NM02 said...

ai kena tunggu ada anak le leh berjimba dalam studio. takat berdua tak rock la ek..

moh amek award laling!

♥ Mrs.Eady ♥ said...

NMO : aku dh amik dh esok aku publish okey..:)

Edy Zaidi said...

susah nak amek indoor ni..lighting kene cukup

Sham said...

nice...steadyla yang baju belang tu...dua2 bersemangat...hee...

ashra said...

teringin sgt..da pernah pun bersuara kat hubby amik gambo gni sebelum yang kedua lahir.hehe.rupanya pjg lagi masanya kami tuk bertiga..hehe.so,pjg lagi la hubby nak luluskan permohonan.haha

♥ Mrs.Eady ♥ said...

edy : that y la i minat in door shoot ni :)

sham : itu la tokey nyer...heeheheh..

ashra : takpe takpe..nnti ade rezeki poisng cukup2 tau..:)

Imaan09 said...

cantikkk..
tp skang ni banyak gak offer besh fotografi2 ni kan..
eyesofgrace pon besh gak..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

imaan : eyeofgrace tu dh high standard sgt harga nyer..;)

IDAZS said...

seronoknya, teringin juga nak shoot dlm white room nie

Melur Jelita said...

Angkut Mr Jelitawans izwa jelita time dia tidur..hehe

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ida : sgttt teringi ntau..:)

kak melur : kalo ku larat ku hanggut semua.kekekekekekek....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang