thumbnail

Monday, March 28, 2011

terjumpa pulak benda nih!

minggu lepas baca harian metro sekali terpandang la iklan nih!
isy...tak la mahal sgt!seingt ku harga dia 1k lebih rupa nyer bwk 1k je..
mmg la murah tapi kalo ikut kira sebenar nyer bnyk gak duit tu..lepas la susu & pampers anak dekat 3 bln.hahahaaha.....tapi disebabkan saya ni jarang beli brg utk diri sendiri so terpikir gak kalo ku pujuk tak dpt ape kate ku simpan duit sendiri je..bile cukup pegi je kedai beli sendiri...hihhii....senang citer!

tgk la mcm murah je kan?hahahahaaa...(padahal mahal gak la bg aku!)


ni la iklan nyer!nampak tak harga dia?

psstt....cik abg awak baca ke tak blog b nie...?kalo baca dengar la rayuan ku ini....kekekekeke........

4 comments:

Wina Momma Kira and Akil said...

uwaaaa nak jugak! my camera dah tamat riwayat dah huhuhuuu

tgh survey jugak, dapat bonus nanti leh la beli hihihi

~ yus ~ said...

mmg menarik harganya....

dpt satu best juga kan..:)

akak doakan hubby izwa baca entri ni. Mana tahu dia dah belikan ke?...:)

eryzi said...

lawa kot kamera tu....

mintak2 cik abg akak bca yer....n makbulkan doa tu..heheeh

jenguklah my belog : http://bidadarikayangan90.blogspot.com

ieda said...

waa menarik nie dik .. haa leh lah pujuk abang tuu lebih sikit :)) murah dah tuu ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang