thumbnail

Thursday, March 31, 2011

terkejut!terharu!tak terkata!

bw ptg-ptg ni amat memeranjatkan saya!
tak tau nak kater terkejut ke terkedu ke terhappy ke terlinang air mata ke!
semua ade...huhuhu....sebab tak sangka sgt......
kenape?
sebab nie...


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*



giler korg tgk berape ramai follower dia?
2231 org tau tak....huhuh....
terkejut la sb dlm ribu-ribu org tu blog ku ni dia jengah 1 bab la...tapi dia sudi buat entry psl anak manje ku itu.....lagi la terharu.......wah!
tak terkate beb!(msti korg gelak guling-guling sb aku mcm ni kan?mcm org jakun!haahahaha....)
tapi honestly la ckp mmg terharu sgt!

pada nurhafiz2009 a.k.a all in one terima kasih kerana sudi menjengah rumah ku ini bkn saje menjengah tapi sudi membuat entry itu..

9 comments:

MummyEcha said...

ouch......memang aksi terlampau tu hehehehe.....(gurau jer).

best kan kalu ader org sudi buat n3 pasal kita..terharu sesangat rasanyer..

nuyue said...

woouuu..glamour nyer bakal menantu i..heheheh..terlebih sudah..

nieda said...

mesti terharu ada blogger sudi review...semua org sukeer

Yan said...

asal lak nak kena gelak gulin2.. ok lah tu.. seronok kan...

ayu said...

hehe..so sexy la dear..

MataHati @ MH said...

comelnya gambar budak tu.. nak kiss sapa ek...hehehe

terasa kewujudan blog ini dihargai :)

Fitri Senin said...

ohh comelnye aksi itu... :)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

mummyecha : selamat berkenalan :)

nuyue : hehehee....seksi mulut nyer itu!ahaks....

nieda : serius mmg terharu giler...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak yan : ye la ku ni mcm jakun plak..hehhe...

ayu : seksi meksi...:)

mh : betul terasa diri ini dihargai..:)

fitri : terima kasih..btw..selamat berkenalan..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang