thumbnail

Tuesday, March 15, 2011

tolong bg cadangan..?

Tgh mencari pakej percutian utk bln 6.
cdg nk pg penang tapi insyallah bln 7 bakal ke penang dgn kwn-kwn so bln 6 tak boleh la nk pg penang.
Ingat nk pegi international legend water homes
( ni nnti nak mintak tolong ibu imaan sebab ibu imaan ni duta legend okey..hihihi.. )
 tapi dah bln depan or bln 5 akan ke sana dgn pakcik makcik ku....

i have no idea!
nak pg laut takut la pulak..dah cancel redang,tioman or sabah!

soo...ada cadangan?
tau kat mane nak cari pakej yg murah utk 2 dewasa 2 kanak-kanak?

kalo book awal boleh dpt harga yang murah sikit.
betul tak?

9 comments:

~ yus ~ said...

akak tahunya nak ke Cameron Highlands je sekarang. Sebab seumur hidupku tak pernah jejak sana...huhuhu

ashra said...

besnye..bulan 5,bulan 7 plan berjalan2..
tuk bulan 6 eh?
bandung?bali?koi samui?singapore-sentosa island?

(haha..suggest je,kita pun tak pernah pergi lagi kecuali singapore..huhu)

✿ etiey erywan ✿ said...

caneron highlands best juga... yng dekat port dickson. hehe

risa said...

yang...pi bukit merah le..seronok bebudak kalau pegi sana,....ada macam2 aktiviti tu:)

maszmadi said...

betul kata kawan2 kat atas tu..... pi cameron best..... dalam perancangan nak pi sane nie tapi bile yerk.. huhu

Edy Zaidi said...

jom ikot kiteorg g perth ngan sydney..hehe

NM02 said...

genting ke, bukit tinggi ke, gambang ke... ish.. banyak la tmpt2 menarik...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

wahhh bnyk nyer cdgn menarik...sy nk pg tmpt yg penting ade pool or laut tu je...sb nyer anak laki tu hantu air..:)

btw..thank's a lot semua..

ppsstt..edy nk pg aussie...best gitu!

Nana said...

jom langkawi jom hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang