thumbnail

Friday, March 04, 2011

Wedding Anniversary Contest




inilah dia...


Hmm..kisah perkahwinan saya?
Okey..sebenarnyer ini bkn baju perkahwinan kami, kalo ikut tema patut nyer baju kami kaler hijau epal tapi nak dijadikan cerita seminggu sebelum nikah & sanding, mak andam call bgtau baju hijau tu rosak sb ade sorg customer dgn pandai nyer pegi iron baju tersebut.
sudah nyer baju tu dah berlubang & kami terpaksa dtg ke kedai & pilih baju lain tapi yg sedihnyer takde hijau epal  jadi kami terpaksa pakai baju pink ini!
Hahahahaha...saya tak kisah tapi en.hubby benci kaler pink sebenar nyer!

Ape pun semua dah selamat &  kami akan menyambut ulangtahun yg ke-5 pada bln Jun ini serta kami mempunyai sepasang cahayamata yg sgt comel.


So nak tag :
1.Wahida
2.Niezzarenna
3. Farzly

Klik sini tau!

15 comments:

~ yus ~ said...

sweet pink color...

gud luck dear.

mcm nak join juga je...hihi:)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak yus : jom la join meramaikn kan lagi..no prob punyorrr..:)

NM02 said...

ha??? gambar kawen?? juling mata jap

IDAZS said...

pink pinky

gud luck

psstt: rasa cam nak join juga je :P

risa said...

gud luck dear...cantik warna tu sweet je cam gule2

wahida said...

adeh la...napa ko tag contest kat aku ha?
tag baju kawen lak tu...adeh la...

gud luck k!!

nuyue said...

gud luck

♥ Mrs.Eady ♥ said...

nmo : kekekekeke...cari jgn tak cari!!

idazs : meh la join..contest no mcm syok jekk...:)

kak risa : hihihi..sweet ke?

♥ Mrs.Eady ♥ said...

wahida : saje je aku dengki ngn ko sb aku nk tgk gmbr kawin ko!!hahahaha..

nuyue : tq dear..:)

DIDOT said...

ciannye awak..hmm biase laa..dugaan sume tuh..heheh..gud luck..;)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

didot : heheehe..tq ye :)

Fara said...

aku dtg amik tag..tq laling..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

fara : hamik jgn x hamik bleh gak tgk gmbr kawin kwn-kwn..

ieda said...

gud luck dikk :)
sweet jer pic tuu

faiznaimi said...

Salam kenal...

Welcome to the contest.

Thanks ye sebab support first contest yang Naimi wat.

Good Luck (*_*)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang