thumbnail

Tuesday, April 19, 2011

~ adik yg sgtttt sabar ~





nampak tak?
nampak tak betapa adik tekun sgt tgk tanpa kacau abg?
sebab biase abg tepis tgn adik x bgn tekan tak bagi usik..sian adik tapi lame-lame adik dah tau dia x boleh kacau abg...tapi biler ckp elok-elok kat syahmi baru la dia main game yang boleh share dgn adik.yang baik nyer adik pun mcm paham je tak kacau abg cuma tgk jek.hihihi..

so far syukur sgt sebab syahmi & sufiya ni jarang bergaduh jarang berdengki kecuali sufiya je yang selalu buli abg.duduk atas bdn abg la,tarik rambut la tarik telinga abg la..hehehee...yg abg baik je terima je ape adik buat kat dia!hahahahaa,,,kdg-kdg kelakar kdg-kdg naik geram sb yg syahmi ni pun kejap kejap "mama,adik tarik rambut!""mama,adik buat syahmi!"..haduiiii......

ni contoh nyer...

heheheeheh.....noty gurl!

ni baru 2 org anak kalo 3 or 4 ntah mcm mane la rumah saya kan?

13 comments:

NM02 said...

ai suker tgk gelagat anak2 orang.. begitu teringin nak tgk gelagat anak sendiri... masih menunggu penuh sabar

So Shy Lady said...

nk mnunggu mreka, bsar mcm2 karenah boleh dlihat.
Kna sabar slalu ;)

~ yus ~ said...

anak2 ni mmg macam2 kerenah. Anak2 akak suka dengki sesama sendiri, pening kadang tu.

Sekarang ni suka bertekak mulut pulak. Bagus adik, sabar sungguh. Kalau anak akak tu, dah berebut tu..huhu

etiey.com© said...

wah pandainya... tekun dan sangat baik!!! kalau eysraf pula, sangat tekun dengan ipad. memang macam hak dia dah...

ashra said...

hehe.comellll!
sok2 abg la akan jaga adiknya kalu kat sekolah kena buli.hehe =)

ieda said...

alor2 cutenya adik tuuu .. x kacooo punnn baik sgt2 .. sayu je tgk budak2 kecik nie semua daif je .. sbb bila tgk mcm nie , terbayangkan mcm mana org boleh dera budak2 kecik yg x tahu apa2 nie kan ..

sedih je akak nie

.. ekekke nie lum ramai dan besar2 cam anak2 akak kan .. lagilah sakit kepala bila balik rumah .. tekak sakit .. sbb selalu jadi tarzan ! :))

zaidah said...

memang sangat bersabar adik menunggu si abang....klu si adam tu memang dah bergaduh n berebut ngan abangnyer....

nuyue said...

alahai..comelnyer aksi 2 beradik ni..syoknyer si abang main game

Ina said...

so cuteee...begitu kusyuk dua beradik tu..main apa tu??..ipad ke??

♥ Mrs.Eady ♥ said...

nmo : nnti la trun kamu siap dpt anak kembar lagi.amiiiinnnn :)

************************************

shy lady : mmg suka diaorg memekak kalo tak rindu nnti..hihi..

***********************************

kak yus : bab gadget mmg adik kalah dgn abg tapi kalo buku abg kalah dgn adik..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

etiey : bdk zaman skrg mmg pandai kan?

************************************

ashra : abg syg sgt kat adik smpai x kisah ape adik buat kat dia.hehehee...kalo kite rotan adik abg yg nangis :)

***********************************

kak eida : ku pun biase jadi tarzan kat umh!hahaahahaha...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak zaidah : hihihi..adik xde pilihan kecuali tggu & tgk je :)

*************************************

nuyue : abg ni mmg tekun ngn tab nie

*************************************

ina : galaxy tab...hehehe..tekun x kacam mama cukup sb mama bnyk keje umh :)

ayu said...

alahai...comeynya aksi diaorg ni...

sama la izwa..kadang2 adik suka gak buli abang..

n abang plak bukannya nak share mainan dgn adik dia..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang