thumbnail

Wednesday, April 06, 2011

big apple lagi!

haaa...ni la makanan yg membuat diet ku ke laut!
tiap minggu makan benda alah nie!
sekarang siap jadi member's collect point lagi laaaaaaaa diet ku entah ke mana!
tapi ape nak buat sebab mmg sedap gilerrrrr..........


hamik...sekali beli bkn 1 atau 2 tau terus 15 biji!
mane tak diet ku ke laut!jawab.......


ni la yg dpt bila join jadi member..
dpt 3 donut free biler birthday kiter,collect 6 point stiker dpt 6 donut free!hah..mkn lagi sebab nyer point ku dah ada 4 lagi 2 je akan ku dpt donut free lagi.
disebabkan big apple ni ade kat tesco extra cheras tiap minggu ke situ jadi tiap minggu la beli benda alah nih!

kalo tak beli mcm terpanggil-panggil..huhuh...nafsu nafsu!

psstt.........tak sempat nak kejar bw nie..tgk-tgk ade je follower baru.sory...nnti saya pegi 'umh' masing-masing ye sb minggu ni saya exam jadi masuk ptg saya busy setelkan keje yg tertangguh.tunggu ye tunggu...

12 comments:

Wina Momma S and S said...

dapat free nanti jgn lupa passing sini kekekekeke

eh, tesco nie dekat tmn midah tue kan? dekat sgt dgn rumah wina, mai le :-)

Fitri Senin said...

saya pun suka juga...suka yang alien choc tu...nyum,nyum,nyum

ashra said...

hehe.donut mmg feveret.nak2 yang cekelat tu.

amboi,siap free lagi eh kalu jadi mbr..
hehe.pass sini meh yang free tu.

pena rozie said...

rozie pun suker gak big apple...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

wina : umh mu dekat stu?haiiitttt dekat la sgt sb ku duduk cheras baru.

fitri : sedap hingga menjilat jari u!ahaks...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ashra : harus dikongsi kan? :)

rozie : sgtttt la sedap big apple nie!

mungelily said...

awosome dah lame xmamam donut big apple nih...
hehee terus rase nak mkn tgk akak punyer donut nih...

Wina Momma S and S said...

wina duduk bdr tasik selatan..terus je kalau ikut mrr2 tue hihihi

kalau nk gi rumah SIL kt ampang, selalu lalu cheras baru..

ieda said...

izwa .. akak dan anak2 dah lama x makan donut nie .. di ktn hanya ada big apple .. sedap kan .. :)

Eta said...

kak..sib baik la labuan ni xde big apple..lau tak sah2 dietku juga lari ke laut cina selatan...uuuwaaa..nak makan kena kirim kat sape2 yg g kk..sian tul...

NM02 said...

big aple mmg terbaik!

♥ Mrs.Eady ♥ said...

lily : mmg terbaekkkk big apple nie :)

wina : dekat rupa nyer kamu ni dgn daku!

kak ieda : sedap bangant nieh! :)

eta : huhu..nnti bln 11 kiter ke kk kiter bedal big apple puas-puas ek :)

nmo : sgttt terbaekkk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang