thumbnail

Monday, April 04, 2011

bkn cerita abpbh!

sory hari ni tak nak cerita pasal abpbh sebab boleh dikatakan semua blog cerita pasal abpbh!
hehehehe...ku nak cerita pasal pg mkn hari jumaat lepas mkn kat jj au tapi tak pegi tgk pun bdk af tuuu...pegi cari kek utk anak buah ku tu jek.

kami mkn kat sini...

asam pedas melaka

asam boi ais,bandung & root beer float.

laksa johor yg tak berapa johor!!

mee kari

nasi ayam

chicken chop

hurm...dari 5 bintang saya bg 2 bintang jek!
hehehe...sory...tak kene ngn tekak kami tapi tak tau la org lain.
mgkn kami silap order kot sebab nyer kedai ni asam laksa melaka tapi kami order takde pun asam laksa!huhuuh....mcm menyesal pun ade tapi takpe sebab esok nyer hari sabtu kami mkn kat cozy.
haaaaa........yg tu tunggu entry seterus nyer yek..sebab mkn kat situ mmg terbaeeekkk wokkk!!!

tapi yg penting anak-anak tetap selera mkn tak kira sedap atau pun tak.
hihihihihihihihihihi....................:)

syahmi penuh berselera!

sufiya yg pantang nmpk kamera!


salam pagi isnin yg tak berapa best sebab ade org langgar kereta kami tadi smpai lampu belakang pecah & bumper calar!huhu....

7 comments:

NM02 said...

ala.... kete kena langgar ke... cian kamu...

ayu said...

ala..siannya izwa...kat mana eksiden tu..

psstt..ayu pun malas nak cerita pasai abpbh sebab tah...macam tak berapa best je..hehe..

ashra said...

emm..leh rasa ketensenan itu..sbb kena langgar.hehe.
wahh..selera nye syahmi..tak pandang kiri kanan.sufiya tak mamam?

Wina Momma S and S said...

aduh..camne leh langgar tue? yg penting x serius kan?

kiss² utk S & S ye :-)

wahida said...

nape aku tgk root beer float tu lain mcm je weh...

xcdent kat mana?

♥ Mrs.Eady ♥ said...

nmo : ade cina b*d*h reverse tak tgk blakang trus langgar kete kami!

ayu : kene kat area umh time ujan tadi...sedih tgk kete..

ashra : syahmi ni kalo jmpe nasi ayam huhu..sepinggan terus! :)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

wina : kiss for ur kids too...xoxoxo...:)

wahida : itu ar mase dpt air tu pun ku pelik aikss..nape lain mcm air nih!ngeee....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang