thumbnail

Friday, April 08, 2011

bln 12 kami akan ke wadi samrah!

tau kat mane tempat nie?
haaaaa...tak tau?saya pun tak tahu!hihihi...biler search google baru la tau kat mane tmpt nie....rupa nyer dekat jek.....dekat janda baik.insyallah bln 12 ni kami (atan&co family) akan bercuti di wadi samrah.

biler tgk kat internet & web dia mpk cantik sgt..ade blogger lain panggil little bali.betul ke?harap-harap betul la...hehehe....setiap tahun mmg ada acara familyday kami (atan&co) yg seramai 100 lebih org.dari abah,pakcik makcik ku,sepupu sepapat saya & juga anak-anak kami akan berkumpul setiap thn.mcm thn lepas kami ke port dickson so thn ni insyallah kami akan ke janda baik.




ni antara gmbr yg saya tgk kat web wadi samrah ni.cantik kan?
hurm...thn ni saya rasa thn yg paling bnyk berjln...insyallah blm 7 ni saya akan ke batu pahat & ipoh sebab sepupu kawin, bln 11 insyallah ke sabah & bln 12 ke wadi samrah ni.soooo...ape yg penting?kerjasama!hahaah....tak lah!yg penting sekali kumpul duit dari srkg okey!

dan dan yang paling penting start pangkah kalender!ahakssss.....:)

12 comments:

aqishah said...

amboii jalan2 ek... best2

Fitri Senin said...

mari..mari...kita bercuti

~ yus ~ said...

ooo, akak pun tak pernah tahu tempat ni. Takdelah jauh sangat ya, janda baik je, dekat dah tu..hehe

ieda said...

oo akak punn baru tahu dik .. ermm best tuu dpt berkumpul berfamily day ramai2 nie .. sure meriahkan :)

ayu said...

wow..bestnya...

ashra said...

best gile..thn ni izwa byk sungguh jalan2 eh

btw,thanks.serius tatau kat mana tadi.tgk tajuk,ingat luar mesia.hehe
da ade idea nak gi mana.bes2...

tgh boring gile,mood swing sbb nak peod kot..ada gak ajak hubby esok.hehe

MataHati @ MH said...

tempat ni..sekali pandang tak terasa mcm kat malaysia..
nanti boleh cerita sikit2 pengalaman kat sana. terasa mcm nak pergi jugak nanti

NM02 said...

hujung bulan ni ai akan ke sana. bukan bersama org tersayang tapi team building opis. hehehe

wadi samrah ni akan ku sampai jugak. dalam perancangan gak ni.

♥ Mrs.Eady ♥ said...

aqishah : heheh...selamat berkenalan :)

fitri : mari cuti m'sia.syokkk :)

kak yus : mmg tak pernah tau tmpt nie lorrr...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak ieda : ku pun ketinggalan ketapi tak tau lgsg tmpt nie :D

ayu : mmg best! :)

ashra : ku pun baru tau..hikhikhik..cuti jgn tak cuti!

♥ Mrs.Eady ♥ said...

mh : org panggil tmpt ni little bali..msti best tmpt nie :)

nmo : ko harus buat entry psl tmpt ni tauuu..haruusss..wajibbb...

Anis_Apis said...

boleh saya tahu rate wadi samrah ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang