thumbnail

Friday, April 08, 2011

galaxy tab pulak..

Hoyeee..hoyeee....ibu dpt rezeki tergolek!
ibu ingt dia dpt hp canggih or hp mahal last-last ibu dpt galaxy tab!
dia x berape suka la benda nie..heheheh...nk tau sape yg dpt benda nie?
syahmi!yes..syahmi....skrg mama dia tgh busy mendownload game,education mcm-mcm lagi la..
syokk oww...mlm tadi dh berebut dgn syahmi smpai dia nangis-nangis tapi apa kan daya dia pun kene la pulang balik.huhuhu........

galaxy tab.

huhuhuh..aritu nak beli psp tapi takde rezeki...tibe-tibe ade pulak rezeki tergolek..syukur alhamdulillah!!!

ade yg berkata-kata kat saya yg segala mala gadget ni merosakkan anak tapi ade juga yg kate bagus utk perkembangan anak..so ape pandangan kwn-kwn?
bagi saya..asalkan anak happy dah cukup bagi saya lagipun bkn kite tak pantau ape yg diaorg buat.betul tak?

hurm...ok la hari ni saya tersgttttttt busy sb ade org luar nak dtg audit bilik fail saya dan saya juga tgh busy mendownload education & game utk syahmi.

pada follower baru nnti saya bw okey,pada yg lain nnti saya singgah umh.tunggu tauu....rindu bangat dgn kamu!xoxoxox...

10 comments:

So Shy Lady said...

sukahati la ank2 dpt gadget cm nii
;)

nieda said...

kalau kena caranya bagus..Humaira pun mmg tgh giler ipad..download yg eduacation je utk dia

wahida said...

bagus je utk perkembangan anak2...tapi kena kawal...jgn lalai...

IDAZS said...

bagus utk perkembangan anak-anak. zarin sibuk dgn ipod touch. selalu berebut juga dgn mama main game. kehkehkeh

:: noremy bte rahmat :: said...

beshnyer.......

izwa beli yer?

p/s:nak gak..........

NM02 said...

jap jap... camner leh dapat?

ashra said...

wah2..budak zaman skang kan.segala gajet ada..
kita dulu brick game je.siap kalah,campak tak puas hati.keke..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

shy lady : mmg suka :D

nieda : mmg syahmi suka sgtttt ngn benda nie

wahida : buku tetap baca mcm biase :)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

idazs : sampai nangis2 la berebut dgn syahmi!ahaks...

noremy : mak dpt hadiah..free ni :D

nmo : omak den dpt hadiah org kasi tapi dia xmo benda alah nie!hihihi...

ashra : ya ampun..ku dulu mmg takdeb rg mainan mcm ni la..:)

:: noremy bte rahmat :: said...

beshnyer..izwa masuk contest apa?

mmg rezeki kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang