thumbnail

Monday, April 11, 2011

kami & ......

hari sabtu mcm biase la kami akan ke .....
seperti biase makan ....... dan ........
hujan-hujan ni mmg sedap kalo dpt ......


*


*


*


*


*

ape?ape?

*


*


*


*


*


*

apa lagi?



big apple laaaaaaaaaaaa.....
muahahaahah.....mode aku tgh pening ni sb dah kepenatan buat kerja!
dgn tak sempat lunch lagi tambah plak hujan mmg terbaekkkk la kalo dpt ni ptg-ptg.
ishh issyy...padahal hari sabtu baru je makan big apple nie.haaaiitttt.........

hihihi...ade sape-sape nak belanje nescafe panas dgn kuih tak ptg-ptg nie?

8 comments:

NM02 said...

aku sendiri pun lapar ni nok... hahaha..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

nmo : hahaahhaaaa..meh kiter lapar bersama-sama!ahaksss....

IDAZS said...

tak peranh lagi rasa donut yg petak2 tu, dlm dia ada cream ka?

♥ Mrs.Eady ♥ said...

idazs : ade yg ade ade yg takde tapi manis nyerrrrrr ya ampun!krim dia bnyk giler :)

Wina Momma S and S said...

jom, satu hari kite 'dating' mkn big apple sampai pengsan :-)

cikmima said...

wahhhhhh bestnye big apple..aduii rse lapar tgok mknan best nie

new entry:
http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/04/pre-wedding-aishah-shamsul.html

♥ Mrs.Eady ♥ said...

wina : meh meh...kiter mkn smpai pening sb terlebih gula!ahaks...:D

cikmina : smlm hujan lg best kalo tgk gmbr nie..hihihi...btw..hai new fren :)

ashra said...

sabo je laaa... =p
die dan big apple-nya..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang