thumbnail

Wednesday, April 27, 2011

kegemaran anak


ni lah makanan anak pagi sebelum pegi taska & waktu balik taska.
makan sementara tunggu ku masak..or..pagi bagi diaorg diam sementara kami bersiap.

buat sendiri?tidak la...kalo buat sendiri smpai skrg tak siap-siap!hahahaa...tak pandai buat kek ke kuih ke biskut ke..yang pandai beli & makan okey. :)

yang ni beli kat blog ni.
so far sgttt sedap & murah la jugak bagi saya.
yang penting anak suka mama pun suka jugak!


oppss...hari ni tak sempat nak menjelajah!sebab nyer "bos" ade hangin skit hari ni & hari ni ade meeting ibu bapa dgn pihak taska....ku pun tgh mencari mood yg entah kemane nie....

10 comments:

* Zaleta * said...

dr ari tu nak blajar wat apam polkadot..smpai skrg lum buat..acuan lum smpai..order dr org sbb labuan susah nak cari...muffin tu kiut nengok...

So Shy Lady said...

cute nye :) akak pun pndai bli aje hihi

kayzie said...

cute nye..anak2 kompem suka tgk makanan cute2 camni

wahida said...

aku pun pandai beli dan mkn je nok...aku tgk muffin tu mmg buat aku terliur..ada jugak aku gi order jap lagi neh...

zaidah said...

klu berwarna warni macam tu memang anak2 suka

IDAZS said...

comey, kalau colourful mmg dpt taris minat anak2 utk makan :)

♥MiZz-siHa♥ said...

cute n comel...
beli pon xpe..janji sodap kan..keke

ashra said...

hehe.budak2 mmg suka muffin comel2..kaler2 kan.sama lah dgn si kecik kat umah ni..

nieda said...

cute,hari tu kite ada buat apam polkadot tapi x habis..suka buat sebab comel tapi tak suka makan.hahaha..last2 masuk tong sampah. Yelah ikut resepi byk pula dapat.

mungelily said...

sy pun suker jugak muffin cam gituh.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang