thumbnail

Wednesday, April 13, 2011

kerja..kerja..kerja....


ni la kerja nyer..yg dipanggil-panggil 5'S
huhu...sisih,susun,sapu,seragam,sentiasa amal..
tapi ntah la....dah dekat setahun tapi tak abis-abig gak...
ade jeeeee yg tak kene lagi!haduiiiiiiiiiii...
dulu dokumen masuk dlm kotak skrg ni dah nak kene pindah masuk dlm storage box pulak!
hurmmm......ikut je la ape nak buat dah name nyer kerja kan?


ni storage box nyer yg baru dpt isnin lepas..tu yg busy skit tu..
sebelum ni sibuk buat yg kat dlm bilik fail..
gambar dulu ntah kat mane saya save pun saya dah lupa..kalo tak bleh tgk mcm mane rupa nyer sebelum 
sebab yg srkg ni dah cantik dah sebab dah bersusun dah bertagging..huhu....kalo tak semak menyemak jek!





ni antara fail-fail yg dah bertagging...boleh dikatakan semua dah setel kecuali yg kotak-kotak tu jek..
selepas ni semua jabatan kerajaan akan amalkan benda ni..siap la korg sape yg kerja kerajaan!haahahhaah....masak!
ye la bygkan fail atau dokumen yg dah puluh-puluh tahun korg nk kene sisihkan.
zaman meroyan aku dah lepas dah skrg ni dah boleh tarik nafas lega dah..hihihi.....

gambar atas tu semua smlm..yg ni terbaru pagi nie...
nampak tak perubahan nyer?
dari dlm bilik kabinet tu dah duk luar..



sabar ek..tunggu turn korg buat benda alah nie!
ni logo kami di sini :)


okey nak sambung buat kerja..tata...

3 comments:

NM02 said...

ini keje zaman dok kat HR dolu. skang tidak lagi... hehehe

ashra said...

wah..kaya pakai storage box..hehe

wahida said...

mmg masak la camni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang