thumbnail

Monday, April 04, 2011

lambat nyer bln 11!!

lambat nyer bln 11 nie...huhuu...
tak sabar nak tggu bln 11 ni sebab abah mertua saya nak ajak berjalan-jalan ke seluruh sabah!
huhuhu...syok oh!sebab saya mmg dah lame teringin nak jejak kaki kat sabah.
sebenarnya anak pak ngah nak bertunang dgn org sandakan jadi alang-alang dah ke sana abah mertua ajak ke kota kinabalu dari sandakan, ipar saya nak ke tawau,juga ke sepilok & yg paling penting saya nak ke pulau manukan!

yang untung nyer rumah rehat m*ra ade kat kota kinabalu tu jadi dari sini dah jimat duit hotel if dpt la rumah rehat tu...so skrg ni boleh la start kumpul cuti & yg  penting kumpul duit okey!

saya siap search google map nak tgk tempat-tempat yg di sebut oleh ipar & biras ku eita.




nampak tak tempat-tempat yg abah mertua ku nak ajak berjalan?
nampak mcm nak berjalan seluruh sabah kan?
tu yg buat tak sabar tuh..hari-hari pangkah kalender bagi cepat abis hari & bulan tau.hihihi...

tapi...tapi..yang paling penting..tak kira la dpt pegi 2 atau 3 jam pun jadi la sebab dengar-dengar jeti dia dekat je dengan kk tu..so nak pegi jugak sini!


tempat idamanku!

so..kwn-kwn mari pangkah kalender same-same!ahaks....:)

13 comments:

Eta said...

huahuahua..best kan..? betul2 rasa cam nak round 1 sabah...lau ada byk cuti n bajet alang dah smpai tawau terus la g semporna..leh singgah pulau sipadan...angan2 je..

Imaan09 said...

selamat datang ke negeri saya!! selamat bercuti..!!best tu..

NM02 said...

sabah terbaik wok!

♥ Mrs.Eady ♥ said...

eta : akak cuma nak pegi manukan je :) hehehe...

ibuimaan : yes...mmg impian nak jejak ke sane :)

nmo : uhuh...tak sabar bangat nih!ahaks...:)

Wina Momma S and S said...

wah wah bestnye!

psssttt! wina pun x sabar tunggu bulan 11, nak forward aje boleh tak? hihihi

♥ Mrs.Eady ♥ said...

wina : ku pun same!lompat bln bleh tak?kihkihkihkih...:)

ieda said...

waa bestnya .. ermm pulau manukan tu memang cantik .. akak kalau ada peluang nak jugak kesana :)

topimagine said...

wah.. best nye dapt g sabah.. orang blanja lak tu... sy xpernh g borneo.. :(

ida cayang said...

wa bestnye.....aku pun teringin nak kesana satu ari nanti....tapi tak tahu le bila ada rezeki...tunggu anak besar kit kot....doakan aku skali dapat gi sana tau.....

ashra said...

saya jeles!
hehe.saya mmg teringin sungguh nak gi sabah berbanding sarawak..sabah cantik!

huhu..hubby mana..hubby mana (smbil mencari hubby saya) heehehe

ayu said...

saya nak ikuttttt...huhu..sabah mmg best..^_^

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak ieda : insyallah ade rezeki kiter smpai sane ye kak :)

top : saya pun abah mertua ajak kalo x mmg tak kesana.hihi...

ida : insyallah aku doakan ko 1 family dpt jejak sane ye..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ashra : jgn jeles...sila gosok-gosok en hubby skrg!heheheeh....

ayu : best ke lagi la teruja hati ku ini! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang