thumbnail

Friday, April 29, 2011

pc or blog buat hal??


nak tau nape testing smlm?
haa..pc or blog dah kene virus malware tu..
buat entry boleh tapi nk publish x boleh...jadi nyer kene tgk kot hp so mcm mane nk reply commnet???tension lor...dah 3 hari mcm nie....

tgk la nnti saya melawat gak umh kwn dgn ape cara sekali pun ...
btw..thank's a lot pada kak sue sebab sudi bantu saya smlm...

5 comments:

Ati Masrif said...

salam,

sabaq aje lah..

moga tak kena kat blog kita lak :)

nieda said...

owh..malware kembali menyerang

ayu said...

ohh..bahaya tu..

IDAZS said...

bahaya tu

H.U.S.M.Y.N.A said...

Alamak...siannyer...jom join GA saya jom!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang