thumbnail

Friday, April 22, 2011

~ rezeki anak-anak ~

hari tu terbaca entry ashra bawak aleesya pegi tgk wayang tu..terus la sms dgn en.hasben ckp nak bwk syahmi tgk wayang.dia kate boleh ke nak bwk anak ni?boleh ke anak duk diam dlm wyg nnti?nak tgk citer ape?hehehehe...jenuh jugak la nak meyakinkan dia yang kalo kiter tak cuba kiter takkan tahu.betul tak?

so decide la nak tgk citer rio jugak sebab ashra ckp aleesya happy nyanyi-nyanyi..dengan harapan syahmi & sufiya pun mcm tu la jugak ye...then ptg tu ber-bbm la dgn my fren, kak wan eliza ni borak ckp nak bwk syahmi & sufiya tgk wyg...terus dia ckp "ha..kak wan ade tiket free citer rio,nnti kak wan bagi kat izwa 3 tiket".....syukur...alhamdulillah!memang rezeki anak!

smlm dah dpt la tiket tu, husband kak wan ni paskan kat en.hasben saya...diaorg 1 office...
so mama syahmi & sufiya ni ape lagi....terlebih excited la pulak!haiiitt....teruja tau!
ye la....dah 3 tahun 9 bulan 3 minggu 4 hari tak tgk wayang okey...huhuhuhu...rindu nak tgk wyg..:)

tiket nyer..

bila kita berniat utk anak insyallah sentiasa ada rezeki utk kite..betul tak?
dan sgtttttttt tak sabar nak tggu esok sb nak pegi pagi esok!hihihihiii....

yehaaaa....selamat berhari jumaat & berhujung minggu semua!
btw..terima kasih kak wan :)

15 comments:

Yan said...

Dari bulan lepas anak2 akak merengek nak tgk wayang, tak jadi2. Ingat nnt boleh lah kot...

Budak tgk dan dyk diam kalau ceritanya mmg depa sukalah.. Bukan mak pak je yg suka.

mcm ni lah said...

follow you dan tinggal jejak utk dijejaki

Ati Masrif said...

salam,

kak ati ni pun dah bertahun2
tak dapat tgk wayang..

ni plan nak tgk jugak!!
cerita nurkasih nanti :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah... sporting la mama die... mesti anak2 tu happy je kn :)

IDAZS said...

best citenya, zarin pun suka. :)

kalau nak bawak anak tgk wayang mesti kena cari yang sesuai utk peringkat umurnya.
belajar dari pengalaman :P wahahahahahaha

Wina Momma S and S said...

woweee bestnya! nanti cite ek mcm mane S & S duduk dlm panggung wayang..leh bwk Kira nanti :-)

hurmmm dh lama x dpt tiket wayang free..dulu keje lama selalu dapat huhuhuuu

maszmadi said...

wah bestnyer dapat tiket free.....
anak2 teruja, mak ayah lagi teruja kan.. syioknyer dapat tengok wayang..

♥MiZz-siHa♥ said...

follow u dan tinggal jejak di sini..

kt tgk rio last monday...sedap citer tu..sesuai bwk budak2..kt bwk anak 2thn n 3months...mula2 tu hsbnd pon ckp was2 nak bwk..tp,try gak la bwk..stat je cite,diorng ddk diam n tgk smpai hbs..si adik pon tgk xnak tido..hehe

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak yan : itu la ini mak yg excited lebih nie!hehee...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mcm ni : i dah follow balik,tq :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kak ati : huhu..ini dah 3 thn 9 bln tau tak tgk tu yg teruja lebih tuuuuu :D

♥ Mrs.Eady ♥ said...

taufiq : itu la tujuan nyer..bagi anak happy je :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

idazs : haraaaaaaapppp sgttttt anak-anak okey la esok!takutttt...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wina : haruuuuuuus ku share mcm mane nnti.sgttt harusss....hihihi...:)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak masz : mmg pun mama dia yg teruja lebih!ehiks..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

siha : hope anak i pun same la mcm anak u..hihi...:)

ashra said...

haha.ni btul2 rezki anak2 ni.free lagi.

wah..nasib baik saya pun tak catat rekod 3 tahun..hubby duk bawak pun sbb mbr die duk ngetest anak die tgk citer ni.kalu tak..mau simpan rekod lagi ni.keke

ok..enjoy ur day!..nanti update cepat2 eh..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ashra : teruja sb tgk entry ashra la..tu yg pujuk en.hasben tak sangka dia ckp okey..hhihi...

Fara said...

sejak dh beranak pinak nih lom try lg bwk dorg g tgk wayang..satu hari nnt nak try la..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

fara : ini pun 1st time tau...hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang