thumbnail

Tuesday, April 05, 2011

sabtu yg kenyang..

hari sabtu lepas kami ke cozy restaurant di great eastern mall untuk meraikan anak buah saya tu..
so takde ape nak diceritakan sgt kecuali makanan yg teramat sedap & anakku yg gedix nak potong kek!
haisshh..........dia kater harijadi dia.haduiii...tiap kali harijadi org dia kater harijadi dia.sabar je la dgn syahmi nie..kene la maktok dia belikan kek utk dia sekali.huhu..kopak mak tok dia.

soo..layan gmbar je la ek sb hari ni saya exam so otak sudah jem!

kek hazirah,syahmi & sufiya

lunch kami

sotong deep fried with chili

ayam pandan

siakap 3 rasa

baby kailan

telur dadar

bandung,choclate mocha,coffee shake

belasah!

ok tiba mase nyer utk tiup lilin!
ni la birthday gurl nyer..hihih....kiri tu my mum kanan tu kakak saya la..

fuh!fuh!

tgk dia yg potong sb xnk kek kecik!sabar je laaa....

sufiya no hal janji dpt mkn!hihihi...

so far makan kat sini mmg terbaek la....kedua yg best barra yg kat tesco ampang tu pastu baru la restoran santai yg ade kat ttdi & tesco.ape lagi sila la terjah utk makan di sana!sedap bangatttttttt...........

kami..

tiap kali keluar dah dikira wajib amik gambar..ntah kenapa tapi sgt suka!

p/s : hari ni bw laju-laju & follow balik pada follower baru pun laju-laju!sory coz pagi saya exam ptg saya busy..but million thank you sb sudi menjadi sahabat saya..:)

10 comments:

NM02 said...

bila tgk lauk banyak cenggini, rindu plak nak masak... ishh... dah lama weh tak masak. hahaha

ashra said...

bagusla syahmi..belum besday da dpt sebijik kek ye..hehe.

suka gambo last tu.. =p

wahida said...

masa aku duk ampang dulu aku selalu lepak sini..

Fitri Senin said...

eeee comeynya family awak..ada boy,ada girl..

~ yus ~ said...

dalam pada nak exam pun sempat lg tu berblog ye izwa...hehe

ayam pandan tu mcm best je...:)

gud luck untuk exam ya...

topimagine said...

wah.. banayk nye laok.. nampak sedap2 lak tu... tibe2 rase laporrr lak.. hehe

Wina Momma S and S said...

terliur!

my fav ikan siakap 3 rasa & telur dadar!

♥ Mrs.Eady ♥ said...

nmo : harusss masak skrg!ahaks...:)

ashra : syahmi ni mmg tiap kali harijadi org dia nak kek..kopak! :)

wahida : mmg sedap kan?

♥ Mrs.Eady ♥ said...

fitri : terima kasih :)

kak yus : release tension..hehehe..blog la penawar nyer.hihihi...

top : sedap nokkk lauk ni semua!hahaah....

♥ Mrs.Eady ♥ said...

wina : my feveret tooooooo :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang