thumbnail

Tuesday, April 12, 2011

sape boleh tolong?

sape boleh tolong ajar saya mcm mane nk buat header cantik?
hihihi....sebelum ni mama damiaqish sudi ajar tapi kalo boleh nak yang mcm ni pulak...


saya tak reti mcm mane nk edit letak gambar kat kotak-kotak tu...
atau yang juntai-juntai mcm kat blog niezzareenamemory ni.


so..sape sudi ajar angkat tgn!hehehehe...

11 comments:

ashra said...

saya angkat tangan!
tapi bukan nak ajar izwa..nak mintak pertolongan kot2 ada yang sudi mengajar gak..huhu.da boring da dgn header lama..
nak tukar,takut kang salah godeh,hilang plak yang penting2!huu

wahida said...

header mek jah tu dia beli...

Eta said...

kak..cyba guna scrapblog...tengah mcuba gak ni..

ieda said...

akak pun x pandai buat dik .. biasa tgk sofware lah kan .. kalau akak guna software wondershare .. software tu akak beli dlm internet :)

NM02 said...

hahahaha....

izwa, ai beli la nok header tu... kahkahkah... tak pasal2 aku glakmer! kikiki...

kau sanggup tak nak beli.. cakap je design ape..tak sampai RM40 pun

NM02 said...

nak order header, pi kat http://eybizzonline.blogspot.com/

NM02 said...

nak order watermark pun buleehhhh

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ashra : meh kiter angkat tgn tinggi-tinggi!hihihihi....

wahida : ko pecah lubang mek jah tu ek...kekekeke....


eta : bkn kene byr ke tu?

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak ieda : nak kene tgk gak la...sb dh boring dgn header sendiri..hehehe...

nmo : ala i glamour kan u ape salah nyer..hikhikhik....

ajumohit said...

sib bek awak utarakan isu ni, saya pon nk blaja2 jugak hehehe

So Shy Lady said...

baru ngendeng2 nk tau jugak nih
hihi ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang