thumbnail

Monday, April 18, 2011

~ Secret Recipe di hari ahad ~

hari ahad smlm kami mkn kat luar..hikhikhik...ni semua sebab malas nak masak okey.lagi pun mmg saya nak jumpa org sebab nak amik mini muffin yg saya order.

kami lunch kat secret recipe makan kek durian..huhu..x dpt durian dpt kek pun jadi laaa..ni semua mek jah (wahida) punyer psl la....asyik citer psl durian jek!hikhikhikhik...

oreo milkshake & green apple

durian cake

mocha cake

mocha ice blanded & ice lemon tea

spagetti

kids menu

mee kari

meriah tak?haaa...meriah kan tapi tom yam spagetti jugak sedap!
kids menu tu pun best jugak layan la makan dgn anak.air yg kat atas tu semua sedap gilerrrrr lagi-lagi yg orea tu mmg sedap bangant.mee kari tu ok la for me tapi pada org yg tak suka bersantan sgt mesti ckp x sedap..
durian cake tu sedap rase durian ori tapi cepat muak sebab manis sgt..

tapi mkn ni tak boleh selalu ok!
isy..bkn ape rabak la poket cik kiah oiii kalo tiap minggu melantak ini jek!

hahaaha...selamat pagi semua :)

10 comments:

NM02 said...

mee kari dia dap tak? hubby ada rasa nak try, tapi takut rasa dia lari.. bagi ai, SR ni best jek..

Ati Masrif said...

bestnya makan di SR
di tengah2 bulan ni...

kak ati ni ...

makan di gerai sajela..huhu

MataHati @ MH said...

selalu makan cheese cake jee. mahal jugakkan harga makanan kat situ..

Zaidah said...

kek2 tu sungguh menggugat iman....

ayu said...

kalau pegi SR,selalu makan tom yum kung je..hehe..memang sedap la..


pssstt...gambar izwa time pregnant tu cute n sweet la...geram je tak dapat nak tinggal komen time kat rumah...kat ofis baru ok sikit..

wahida said...

hahaha!! ada lg dlm next n3 aku. aku nak citer pasal durian penkek pulak...heheh...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

nmo " mee kari dia ni bersantan pekat,kalo sape yg tak suka santan sgt mmg takkn suka :)

************************************

ati : bkn duit i boleh la mkn mcm nie.hikhikhik :)

***********************************

mh : mkn kat sini 2 3 bln sekali boleh la kalo selau mmg kopak!hahaah....

♥ Mrs.Eady ♥ said...

zaidah : sgttttt menggugat! :D

************************************

ayu : tom yam kung?nnti nak try la :)

************************************

wahida : ko saje je kan nk gugat iman aku tgk durian!!haduiiii....:)

mungelily said...

nak semuaaaaa..
sedapnyer...ptg2 ni lapau plak perot...hahaha

ashra said...

kalu gi secret recipe,feveret sy, green tea ice blended nya..(err..tu kot namanya,sbb selalu pau hubby..skang da jadi feveret)..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang