thumbnail

Thursday, April 28, 2011

~ tema raya? ~

biler trpandang kalender rupa nyer dah nak abis bln 4 dah..
hurmm...kain utk buat baju raya pun tak cari lagi...dah la tailor dah taknak amik hjg bln 5..
kwn-kwn tema ape thn nie?
saya cdg nak polkadot tapi tak sure nak kaler ape...
sebab nyer kami ni berempat, dua cerah dua tak berapa cerah!hahahaa.....
sape-sape yg tau mane-mane blog yg jual baju emak & anak sepasang sila bgtau saya ye..sebab nyer rase mcm nk beli ready made je la...


ade idea nak cdg kami pakai kaler ape?

14 comments:

Imaan09 said...

saya pun tgh pening xtau nk baju apa..kena g Jalan TAR nih..Nilai mahalll.. Polka Dot??cantik tuu

zaidah said...

GAMBAR KAIN KAT ATAS TU CANTIK JUGAK....WARNA COKLAT OK JUGAK...

ashra said...

muahaaha..kitaorang pun baru duk cite pasal tema raya 2malam lepas. =p ingat kitaorang nak pakai coklat bronze kaler..tatau la eh.blum confirm btul2..

jap je kan nak raya...

Fitri Senin said...

eh cantik gak polkadot

nuyue said...

yerlaa cptnyer masa berlalu..dah nak masuk bulan 5 dah...xlama lagi nak puasa...

menarik gak tema polkadot...

ayu said...

cantik2 kain kat atas tu..hehe...

tu la..cepat je masa berlalu kan..

myamyza said...

warna maroon gelap tu santekk
biru pun cun gak

fisa othman said...

huwaaaaa tak terpikir lagi laa izwa...sekejap jek sekarang masa ni ekk...

etiey.com© said...

turquise comel gak.. heheh.. kami utk baju raya pertama dah settle...

ieda said...

huhuh akak x cari layie ...
lagi 4 bulan kann .. pejam celik2 dah x lama ..

♥MiZz-siHa♥ said...

same la..ktorng pon xbeli ape pon lg..
biru n coklat tu cantek

nieda said...

tema polkadot pun cun juga...mcm gambar kuih kt entry bawah..hehe

MataHati @ MH said...

uik!! dah plan persiapan raya ke..?
nampak gaya tahun ni nak buat baju melayu baru lak

Wina Momma S and S said...

wahhh dh pikir tema raya ye? hurmmmm kitorg plan nak blue color tahun nie sbb ade Syakil..tahun 2009 pink color sbb ade Kira hahah gedik kan?

cantiklah tema polka dot..purple pun cantek gak :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang