thumbnail

Wednesday, April 06, 2011

thank you,terima kasih...


terima kasih pada follower baru..tiap hari ade je yg sudi follow walaupun sorg dua..
terima kasih pada follower lama or lebih kepada kwn sebab sudi singgah bila ada kelapangan..

pada follower baru sudi-sudi la bagi saya link balik kat gambar atau kat shout box supaya saya boleh follow balik dan terima kasih kerana sudi menjadi sahabat di alam maya ini!

lots of love from me & my family!mmmuuaahhh.....xoxoxo...

11 comments:

Fitri Senin said...

sama-sama :)eh yeke i follow u???

maszmadi said...

welcome, sama2.....
eh, dah follow kan.. hm, check balik..

mungelily said...

most welcomee sis..
hehe...

keep blogging yea...;D

Zaidah said...

sesama kasih...muahhhh

mrs puex said...

most welkamm..:D

NM02 said...

terima kasih jugak kat kamu kerna sudi singgah dan tinggal komen setiap n3 saya...

ashra said...

same goes to you..
thanks kawan2 dgn saya ni.. =p

wahida said...

wah..dah makin ramai follower...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

fitri : i mmg follow u :)

masz : ye ye dh follow i ingt u..ehiks...

lily : same-same la kiter ye :)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

zaidah : xoxoxoxo....:D

ayang : kwn tadika ku!huhu..tringat lari tadika dulu!heheheh....

nmo : saya suka kamu :D

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ashra : i kagum dgn u :)

wahida : tak bleh banding ngn ko lerr....hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang