thumbnail

Wednesday, May 04, 2011

~ boring..busy..benci.. ~


lately ni busy skit..busy until 10hb may nie...
biase la org nak dtg audit office utk 5'S tu..
ape 5'S tu..tak nak citer la sebab tak suka!benci!boring ngn 5'S ni!

so busy..boring buat benda nie..smpai takde mood nk citer ape-ape kat blog...lawat umh kawan pun just jadi silent reader..sebab nyer internent tak mengizinkan nk post comment!erkkss...lagi tambah stress...!!


9 comments:

Wina Momma S and S said...

hurmmm wina dh lalui part nie..start minggu nie dh okey sikit, x bz sangat

xpe, ku tetap akan menantimu :-)

Sidratul Muntaha said...

keje opis pling hamsat la 5's ni sebaba de audit
aku plak,bila time accrediataion pun aku maleh sbb kena 5's jugak.tgk lab seketul - seketul..

etiey.com© said...

kerja opis memang lah mengharukan kita!

NM02 said...

rileks la beb... kalu rasa bosan, bukak blog ai, tenung wajah ai lama2..

hehehe....

zaidah said...

samalah kita...bosan....nak bukak blog pun malas....

ashra said...

hehe.sabo sabo..
saya tak terlibat pun boleh rasa cane rimasnya nak 5s ni.sbb dulu opis lama pun ada gak sistem ni.huhu

Jijahh @ f.k said...

memang tak best S tu

♥ Mrs.Eady ♥ said...

test...

risa said...

somi akak dah stress ngan 5s neh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang