thumbnail

Friday, May 06, 2011

~ gelagat anak dara ~

okey sebab mood dah baik skit sebab kak serry sudi ajar psl buat entry tadi.
terima kasih akak!!
migrain pun dah hilang...so mari kiter buat entry lagi!!yess.....
mari kiter tgk gelagat si anak dara!







perasan tak ape sufiya buat?
ye..hisap jari hantu & jari manis!itu la habit dia bile nak tido & mase tido.
biler dia dah start hisap jari makne nyer kami dah tau dia nak tido..senangkan tanda nyer?
hehehee...mmg lawak skit laaa...sdgkan mase keluar dari perut dia tgh hisap ibu jari..
biler nurse tarik jari tu nk lap baru la dia melalak!!
sampai umur dia 5 bln dia hisap ibu jari baru lah bertukark e jari hantu & manis tu..ntah kenape ntah mcm mane kami pun tak tau!

oh!1 lagi perasan tak selimut kuning tu?
haaaaa...itu la selimut mama dia pakai dari mase bujang..ala-ala bantal busuk tapi tu selimut busuk!Hahahaha..skrg ni dah jadi hak anak dara nie..kalo sape-sape pegang or amik mmg melalak la anak dara nih!geram je...sb nyer saya tak tido lena sb nak kan selimut tuh!

jgn la tarik tgh mlm dia boleh sedar okey!punyer la nak berebut!last-last en.hasben ckp "mama ni ngn anak pun nak berebut"...mau tak berebut dah berkurun saya pakai tau!Tapiiiii....kalo dah hari-hari asyik berebut last-last mama la kene mengalah!

hukhukhuk..pakai la selimut ntah ape-ape....paksa rela pakai sebab nyer habit saya tak boleh tido kalo takde selimut tak kira la hari panas ke sejuk.
takpe..yang penting anak happy mama abah pun happy betul tak? :)

13 comments:

Cikyan bini MrRuffey said...

alololo...cutenye tido smbil isap jari..

Wina Momma S and S said...

Sufiya tetap cute walaupun hisap jari or peluk selimut busuk heheheee

♥MiZz-siHa♥ said...

mesti die suke bau selimut tu coz ade bau mama die kot..

etiey.com© said...

comel.. tido hisap jari erk

nuyue said...

comeiinyer sufiya isap jari...

ayu said...

izwa, senangnya sufiya nak tidur... suka la tengok..nampak sweet je...danial alahai..susah beno nak tidur...kena direct bf lama2 dulu baru la tidur..^_^

Ati Masrif said...

wow...keluar dari perut pun dah hisap jari

mana dia belajar yek :)

ieda said...

isap jari tuu nak adik tuu dik :)
soo cute tau :))

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahaha.. selalu budak isap jari ibu.. ni jari len lak.. pelik :)

ashra said...

comey nyeeeee...geget dua2 kang..hehe

selimut kuning berharga tu..
dulu mama,skang sufiya punyaaaaa....

kayzie said...

kuar dari perut tgh isap jari gak ek?haha..cute jek..selimut tu kira turun temurun dah tu..hehe

NM02 said...

acara apekah ini? sampai syahmi lukis muker?

risa said...

budak pandai memang hisap jari..ekekeke
comel sunnguh sufiya...lebih kurang dak mia je takde rambut..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang