thumbnail

Wednesday, May 11, 2011

~ hasil kerja anak daraku ~

mewarna

mengecop dgn jari

menggunting & menampal

cantik tak?
muaahahaaa....ni la aktiviti kelas al-farabi di taska m**a tu.
kelas Sufiya Irdina laaa..baru 1 thn 7 bln tapi full of aktiviti la kelas dia.hari ni nyanyi-nyanyi,esok membaca,lusa mewarna & sebagai nyer la.

yang kelakar nyer mewarna dah mcm menyonteng!
menampal tak takde rupa nyer!
mengecop dgn jari alahai...takat nak harap jari conet tu ntah biler la nak abis mengecop tu!hahaahahha......

hasil kerja mereka ni akan di letakkan di dinding luar kelas di sepanjang jln utk org luar yg dtg melawat taska m**a ni & juga utk ibu bapa yg dtg tiap 6 bln utk amik report kad anak.
haaa...jgn terperanjat anak kecik pun ade report kad utk perkembangan diaorg tau.

yg pelik nyer kat umh tak nak pulak buat sendiri sibuk kacau buku abg jek!
issyy...dah name nyer adik dah tentu adik selalu menang..kan adik kan.. :)

15 comments:

Fitri Senin said...

eh best nye tadika anak u tu..

ayu said...

kecik2 dah ajar kan...bestnya..

sama la..danial pun suka gak kacau abang dia bila abang nak belajar..hehe

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. cantik hasil nye.. teruskan kreativiti adik.. nanti singgah ke b log saya ye ;)

nuyue said...

syoknyer..
kecik2 dah di ajar
bagus taska m***

IDAZS said...

bagusnya tadika tu mcm2 dah diajar yea :)

Mrs Hakim said...

terhibur tgk hasil kreativiti anak2ni kan..rumah saya baru2 ni pulak diconteng dgn celak pensil..hasil seni anak dara saya yg umur 2 thn...huhuhuhu...

Yan said...

akak dulu rajin dan suka ajar subjek ni..

etiey.com© said...

PANDAI.. GOOD JOB. MOGA CEPATLAH BUDAK KECIK NI BELAJAR...

♥MiZz-siHa♥ said...

bgs tadika tu..awal2 die dah ajrkan..

wahida said...

eh, ok sgt la tu si sufiya dah pandai buat mcm tu semua..respek la kat adik...meh, auntie cium sikit!!

fisa othman said...

bagus arr Taska tu...kat sini susah nak jumpa taska yg camni...uhukss..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah... kecik2 dah kretif cm ni.. bile dah besar leh jadi artistik ni :)

nieda said...

pandailah tu baru..cayalah adik..

ashra said...

bes giler tadika/nurseri yang aktif dgn aktiviti kan.tak la boring budak2..

tapi tak semua nurseri/tadika gni kan..

Ina said...

wah..bagusnya.. kecik-kecik dah expose dgn dunia aktiviti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang