thumbnail

Monday, May 23, 2011

Header baru?


Okey tak header baru nie?
Cantik kan? colour dia mmg cantik & sweet gitu!
Ahaakss.....ni la header yg ku tempah dari cik mek molek kiter tu...
Ala sape lagi kalo tak Mrs. fiza kiter tu la :)
Tapi saya ade mintak fiza letak gmbr ori kat gmbr family tu & tambah name kami.

Ntah okey ke tak nnti hanye Mrs fiza je yg tau sebab dia yg pakar!
Ku ni tau mintak jek...huhuh...cerewet kah daku?sory fiza sebab susah kan u..so sory..

Btw...ku dah mintak izin tuan tanah nak guna header ni dulu smentara tunggu header yg baru di edit...
Opppss....duit pun tak byr lagi tau!
Hahaha...tengahari ye fiza,hari ni office ade audit yg sebenar utk 5'S kami.
Wish me lucky okey!

Sape lagi nak tempah sila la ke blog cik mek molek kite ni ye..Mrs.Fiza!
Psstt....fiza oi..hubbyku ckp header yg ku tempah cantik sgt!Good job darling! :)

14 comments:

MrS. F!zA said...

betul la..rsanya gmbr ori lg cantik kot..btw, gmbr anak tu hubby edit tu bg..bg terang skit..

♥Mrs.Eady♥ said...

tq fiza...kejap lagi i lari pg maybank okey!huhuhu...

opss...well done cantik header ni nnti i tolong promote okey :)

* Zaleta * said...

SANTIKKKK OOOO....

kayzie said...

shantekkk..suka banget ngn kaler dia..

IDAZS said...

cantik n nice color!

♥Mrs.Eady♥ said...

eita : sweet kan? :)

***************************************************************************************************************

kayzie : kaler dia yg paling i sukeee...weee......:D

*********************************************************************************************************

idazs : kaler dia se sweet apam polkadot mu!ahaksss....

ieda said...

ermm yg pic family tuu memang mcm tu ya .. ada mcm blur2 kat tepi .. ermmm cantik gak .. :))

sweet .. memang cantik hasil kerjatangan org yg kreatif nie .. kalau akak tangan keras .. nak guna PS nie lagilah fail ! huhuhu

♥Mrs.Eady♥ said...

kak ieda : gmbr family tu ku dah mintak adjust bagi gmbr tu jadi ori..hehehe....

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

memang cantik la kak header baru akak ni.. tapi warnanye je cam agak surram siket :)... btw so sweet pic tu :)

♥Mrs.Eady♥ said...

taufiq : tq :)

ashra said...

cantikkkk..sweet gtu.

fiza said...

Cantikkkk..☺☺☺

ayu said...

canteqqqqqq...berapa buat mcm ni izwa ?? PM ayu ye..^_^

Nur-nba said...

Cantik header ni.. patutlah Mrs. Fiza yg buat.. Memang cantik sangat!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang