thumbnail

Tuesday, May 24, 2011

Internet giler......!!


2 hari ni internet amat mencabar minda!
Nak buka tunggu dia punyer loading...hurm.....siap boleh pegi menyusu balik taska pun tak abis lagi loading nyer...mcm mane nk BW kalo loading bleh tertido-tido menunggu nyer...

Tu..header tu pun 1 hari loading baru boleh letak okey..itu pun tambah tolak buka gmail utk save as gambar..huhuhu...sabar tak sabar ku tunggu jugak semata-mata nak tunjuk hasil kerja mrs fiza tau.

So cantik kan hasil nyer?Nice,so sweet....so ape tunggu lagi pegi la tempah cepat.Murah okey,berbaloi-baloi :)
Sabar ek...ade mase ku jengah umah kamu kamu kamu kamu nanti!

Psstt...ade cerita happy nak share ni tapi tunggu je loading nyer abis!Hahahaha..tunggu!

11 comments:

nieda said...

mmg geram kalau connection internet slow..

* Zaleta * said...

yg ni ok dr smlm punya...

cheqna said...

ok cheqna tunggu berita happy tu =)

Hanis Azla said...

mmg tensen klu internet meragam.. cantik betul header baru tu.. semakin berseri blog ni jadinya..

fiza said...

Sabo jer lah, memang tensi klo internet slow nih.

Masalah Gigi Berbunyi/Berlaga @ Bruxism dan Petua Mengatasi nya

JUSCO Taman Equine J Card Member's Fiesta

ajumohit said...

nak log in tak boleh...
ke aju je yg mcm tu..
log in byk kali tp tak leh komen huwaa....

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

seb baik tenet umah akak ok...

ieda said...

uhuhuhu tenet kat opis akak lagi dasat .. ari nie dari tgh ari sampai balik x der erghhhhh !!

ashra said...

hehe.tertanya2 gak sy.igtkan izwa bz.senyap je...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kalau internet lembab memang mencabar iman kita kn ... hahaha

ayu said...

alahai..sabar je la kan...btw, nice la..chanteqqq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang