thumbnail

Thursday, May 19, 2011

.....meluat....

pernah tak sampai 1 tahap korg boring or meluat dgn seseorg....?
bkn la makne nyer benci tapi tersangat laaaaaaa meluat!!

mcm ni la cerita nyer...ade sorg umat ni la kat fren fb saya...punyer la nak menunjuk segala benda,punyer la nk bagitau 1 dunia dia bahagia giler,ape dia dpt,ape dia buat smpai setiap beberapa minit dia akn update status...
ya ampun....nak ku remove nnti  bermasam muka pulak..tak ku remove rase nak muntah pulak!
ape yang kite update dia akan update balas dgn cara menunjuk yg dia lagi lebih...boleh mcm tu?
haaaiiitt...........mcm mane ku nak buat dgn ini org?

meluat!!

15 comments:

iduraz said...

memang ada org cenggitu, syok sendiri..biarkan dia terjun dengan labu-labunya..hehe

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahah.. biar kan la die dengan dunia die... jangan sampai satu ari anti tuhan tarik balek sumenye kan :)

ieda said...

adehhh dik .. be ur self .. buang je .. kalau akak .. x suke kenapa nak paksa diri utk jaga hati dia .. lagipun dlm fb je .. kat luar tuu buat biasa2 je ..

kalau dia tanye kenapa remove .. ayat dia mcm nie .. " eh I remove u ke ?? aikkk ye ke ?? x perasan pula .. ermm x pe lahh nanti I add balik " dengan senyuman :))

♥Mrs.Eady♥ said...

iduraz : tak larat nk tggu mase biler dia nk terjun dgn labu-labu nyer!hahaahahaha...

***************************************************************************************************************

top : terpikir jugak mcm tu ko buat la nnti allah tarik balik baru tau..huhuhu...

*********************************************************************************************************

kak ieda : bagus gak kan buat mcm tu?huhuhu......tq bagi idea pada ku kak :)

- dieyana - said...

masya-Allah.... nauzubillah....minta dijauhkan....

MrS. F!zA said...

hihi jauhkan dri dgn org mcm tu...

* msa kt entri tu tpi kiri tu ada post option kan..klik kt post date and time tu..automatic tu trsu publish kalo kat schedule tu awk msukkan la jam dn date nk publish..ha gitu..

♥Mrs.Eady♥ said...

dieyana : itu la risau jugak dgn org mcm ni..sebab kdg-kdg bkn sebenarnyer gembira betul pun..cuma lebih nk menunjuk je kot...

***************************************************************************************************************

mrs.fiza : TQ sebab bagi tunjuk ajar! :)

Fitri Senin said...

just ignore..mmg ada org jenis spesis cmtu..kita pun bukan xde..tp kita jns xmenunjuk..yg penting keep cool okay

IDAZS said...

mmg meluat kalu gitu gak.

lagi satu ada sedikit meluat jika di FB semuanya berkaitan suami dia, semua nak cite, suami dia pergi berak xnk update pulak! kahkahkahakahkah..

babe, biarkan si luncai terjun dgn labu-labunya. yang penting kita tahu apa yang kita buatkan? :)

ashra said...

lega takder fb..
tak lah dengar kisah2 si pari2 ke..luncai dgn labu2 ke..hehehe

btw,apa agaknya yang si minah tu citer ek..nak gak tau.keke (takder fb pun knak kepoh...)

♥Mrs.Eady♥ said...

fitri : ku buat-buat x baca jek :)

***************************************************************************************************************

idazs : beb,ini dia cerita psl laki dia la..loving2 ngn laki dia la,anak dia hebat laaaaaaaaaaaa.........la la la la la la la....malas nk tgk & baca! :)

*********************************************************************************************************

ashra : ala...dia bg tau la dia loving la laki dia loving dia la,anak dia bagus kat skool la,dia bercintan cintun ngn laki dia laaaaaaaaaaaaaaaaaaa......lal la la la la la..hihihihi....

etiey.com© said...

biarkan dia... pedulikan. tp mmg ada mnusia cam gini. n then yg tak tahan setiap masa nak hapdate tuh.

♥Mrs.Eady♥ said...

etiey : mmg tak pedulikan dia tapi asal buka fb je wall kiter penuh ngn status dia!huhuhuh...

ida cayang said...

manusia macam2 ragam wa....sape tu?????ku kenal atau ku tak kenal...

risa said...

sapekah itu??? nak tau jugak!!! nak nyibukkkk...ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang