thumbnail

Friday, May 06, 2011

:: Nak minta tolong sgttttt ::


nak mintak tolong...
mcm mane nk tukarkan setting ni ke asal balik sdgkn saya tak tukar ape pun?saya taknak setting yg mcm ni sb susahkn saya je nk buat entry...

contoh mcm nak upload gambar akan keluar 1 popup lain then kene upload kot situ sdgkn dulu takde benda tu.lepas tu kalo dah upload gambar kalo kiter klik kat gambar tak keluar ape..kalo dulu ade keluar link kiter boleh letak saiz ape kiter nak kat gambar tu termasuk la link...

yg link pun same...biase kalo kiter klik kat link akan keluar 1 popup utk kiter taipkan link tu tapi yg ni tak keluar pulak....confius laaa...tension pun ade!

sape boleh tolong saya utk set kan balik ke setting lame..ke paham ke tak ni ape saya terangkan??ke saya sorg je yg paham?huhuhu....

tolong..tolong....really need ur help!!

5 comments:

*Ms.Serry Fatieha said...

kak, memang susah nak wat entry lau window tu mcm ni... akak leh tngk kat blog saya... saya ada tnjukkan mcm mana nak tukar. sblm ni pun sy menghadapi mslh yg sama mcm akak...sy wat enty ni pun utk rujkan sy n utk share dgn blogger2 lain... akak pg kat sini tau;

http://fatieha-mylife.blogspot.com/2011/04/yeay2dh-tau-dah.html

♥ Mrs.Eady ♥ said...

kak serry : terima kasih bnyk bnyk bnyk bnykkkk......lega rase hati nih!!kalo tak mmg rasem alas nk buat entry...:)

♥MiZz-siHa♥ said...

dah selesai...hehehe

NM02 said...

dah setel lom... yg baru tu lagi best dari yang lama izwa

risa said...

dah ok ke yang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang