thumbnail

Monday, May 23, 2011

...Pink?...

Wahhh...ku terpanggil nak buat entry ni biler baca kat entry idazs tu!
Tema Colour utk Raya Tahun ni?
Dari minggu lepas la sibuk nak cari tailor padahal kain pun tak beli lagi,mane tak nyer asyik tukar colour je padahal kain dah berkali-kali beli!Huhuhuu.....tapiii....last sekali colour pilihan kami ialah pink!

Hah....jgn terperanjat sebab bkn senang nak pujuk en.hasben utk pakai pink tau!
Last sekali baru la dia ckp okey itu pun sebab cousin saya nak kawin bln 7 ni jadi tema nyer ialah pink.
Hoyeee.....ku dah ckp alang-alang buat baju cantik ape salah nyer pakai utk raya sekali tak membazir.
Lame baru la en.hasben ckp okey!

I ♥ u lah abg, sanggup jugak nak setuju dgn tema colour tahun ni.
Hehehe...tak hilang kehenseman abg la kalo pakai colour pink tu!
Tak caya tgk ni...cantik tak?ingat tak waktu ni?


Tetap hensem looorr...ehiks... :)

22 comments:

cheqna said...

assalam..
bukan senang nak cari lelaki yang sanggup pakai pink kan??macam2 alasan diberi..
hilang macho la nampak jambu la....
nway salam ziarah n salam kenal=)

nuyue said...

pink colour
yerlah..mmg susah nak pujuk lelaki pakai pink colour kan..sampai ke hari ni,nuyue xberjaya lagi nak pujuk cik hubby pakai pink colour..heheh

IDAZS said...

daku suka cik husben pakai pink, nampak sweet je. hahahaha.

daku masih belum decide lagi, susah sikit bila suami gelap, nanti pilih kaler yang tak kena tenggelam pulak dia. hahahahahahahha

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

huhu.. lelaki ni memang ego siket pasal warna pink ni... kawen len la.. hahaha

♥Mrs.Eady♥ said...

cheqna : harap kali ni berjaya la kan? :) btw...selamat perkenalan ye :)

***************************************************************************************************************

nuyue : ku baru nk berjaya nie..jgn la ttibe cancel pulak!hukhukhuk....

♥Mrs.Eady♥ said...

idazs : betul la...sebab hasben ku ngn anak dara pun tak berapa nk cerah so kene pakai light pink kot...:)

***************************************************************************************************************

top : tak hilang la macho tu kalo pakai pink...ishhh.....hehhee...

wahida said...

nok, tema aku lak tahun ni purple pink...aku lak hubby aku yg pilih pink tu..hehe...baru hantar tailor 2 hari lepas....

risa said...

chehhhhhhhhh...somi akak takmo!!
mencikkkkk!!! ingat dis year nak makai pink!!! last2 beli merah sudaaaaa...erksss kim salam kat pengantin lelaki eh..opsss

Wina Momma S and S said...

hahah! sweet je...

x salah lelaki pakai pink, kitorg pun tema color pink tahun 2009..tahun nie ingat nak biruuuuu

ashra said...

sukanyaaaaa saya gambo kawen tu.so sweet.sama cantik sama padan lak tu.

haha,btw..famili side hubby request pink gak tuk thn ni.famili hubby suka tiap2 thn warna sama2....

kalu tuk keluarga kecik saya ni,kitaorang 3 orang cadang kaler bronze kecoklatan.

etiey.com© said...

wahhh cantik! comel je pakai pink... syhhhnati org tahu biar surprise.. hahha

kuntumz said...

en suami saya klo kaler pink mmg dah reject awai2 katanya...so warna tema pink mmg tak der dlm kamus hidup ku ini..uhuk uhuk uhuk

nieda said...

sesekali lelaki pkai pink tetap cantik...

fiza said...

Pink gitu ☺☺☺. Ok lah tu husband nak pakai kaler pink, hubby ku tak suka.

NM02 said...

lemari tu sebiji mcm ai punyer

ai rasa set katil kita sama.. hahaha

tapi katil tu ai tak pakai dah, letak kat bilik tamu..

mmg kompem sebiji!

ai pun rancang nak pakai pink.. tgh pujuk adik ipar.. dia tak mau kaler tu...

ayu said...

izwaaaa…1st, cantiknya header baru..
sesuai gitu..
almaklum la, tak dapat nak BW sangat kat rumah sbb internet slow..
tu pun dapat buat entri pun simple2 je ni..

suka la warna pink, tapi tak suka pink yg lembut2 mcm tu..
ayu suka warna pink yg terang2 gituw..tapi en suami nak pakai ??
ohhh..mungkin tidakkkk..dia mmg tak suka..

ieda said...

pilihan yg tepat .. dan cantik .. ok je .. skrg nie tema pink semua org suke .. event lelaki x nampak keganjilannya .. :))

ezan said...

jelous jelous.. ezan suka pink tp hubby cam ala2 x sesuai gitu ngan pink. so xde harapan la tema baju raya pink. :((

♥Mrs.Eady♥ said...

wahida : aku kain x cari lagiiiiiiiiiii....masak! :)

***************************************************************************************************************

kak risa : haiiipppp babap nih!itu pengantin i sorg je tau!ehiks.... :D

*********************************************************************************************************

wina : ku tgk kamu la yg cantik bebenor tuh :)

♥Mrs.Eady♥ said...

ashra : mase kawin smeua cantik skrg hurm....hahaahahahaaa..... :)

***************************************************************************************************************

etiey : jeng jeng jen..kaler ape ye kamu pakai?

*************************************************************************************************************

kuntumz : itu pun lame sgttt nak memujuk nyer tau :)

♥Mrs.Eady♥ said...

nieda : itu lah yang ku katakan lelaki pakai pink no hal sebenar nyer...

***************************************************************************************************************

fiza : ini puas ku memujuk tau :)

***************************************************************************************************************

nmo : itu yg kamu tgk?haaiiitt....penat ku hadped gmbr tu tau!hahahahaha.....

♥Mrs.Eady♥ said...

ayu : mmg susah kan nk pujuk lelaki utk pakai pink kan?hurm....

***************************************************************************************************************

kak ieda : takut sgt nampak 'lembut' tu ape la org lelaki ni kan....heheheh...

***************************************************************************************************************

kak ezan : heheehehe...ku berjaya jugak kak oiii..berbln tau :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang