thumbnail

Thursday, May 19, 2011

....sedang.....


Daku sedang tersenyum...tersengih....tergelak kecil membaca status 'kwn' daku yg sorg tu la.....
ala 'kwn' yang kat fb tu la...yang suka memberitahu setiap perincian hidup nyer..alahaiiii....kesian daku tgk dia!Nak ku remove nnti terasa hati!tak ku remove dah serupa nak muntah dah!
hahahahaaha.......kesian dgn org berperangai mcm nie.

Punyer la nak tunjuk laki dia hebat,anak dia bagus,harta dia bnyk,kasih syg dia ngn laki melimpah ruah smpai setiap beberapa minit akan update status.Takpe la kan..biarkan dia dgn hidup dia yang bagaikan si luncai dgn labu nyer.biar dia terjun dgn labu-labu nyer itu...

Daku jeles?Opppss...tidak!
Sesekali pun tidak ku jeles sebab hidup ku bkn la mewah tetapi sederhana, anak-anak ku takdelah hebat sgt tetapi anak-anak ku membesar seperti anak-anak orang lain jugak,daku & hubby bkn la org yang romantik gitu tetapi kami lebih kpd kwn baik yg boleh bergaduh berbaik selalu..so ape yang hebat hidup ku yang nak dibandingkan?Takde...daku hidup normal seperti org biase..

Jom kiter senyum melihat perangai manusia itu.... :)

23 comments:

ashra said...

remove je izwa..
die tgh bahagia,die tak kecik hati punya...
=p

♥Mrs.Eady♥ said...

ashra : sedang berkira-kira nak buat mcm tu jugak nie....hurm....

wahida said...

hahaha!! nasib aku takde fesbuk...kalau tak, aku pun boleh stress mcm ko...

NM02 said...

ada kawan ai tu... kentut pun kasi tau kat pesbuk... aduhai!!

zaidah said...

kekadang diorang ni macam nak menunjuk2 macam diorang yang hebat dan sebagainyer...

Farah Shamsudin said...

lumrah tu syg.. somtimes org macam tu la yg tak cukup kasih syg..:) tak caya?? tgk je nanti..

ieda said...

hahahahah sabor dikk

uikk kawan NMO2 tuu kentut tulis dlm pacebook ! adehh parah tuu huuhu

ayu said...

izwa : setuju kata ash..remove je..tak perlu dah fikir n baca hal dia..hehe

Hanis Azla said...

perangai manusia bermacam2 kan.. aduhai.. yg baik jdkan panduan.. yg buruk jdkan tauladan..

♥Mrs.Eady♥ said...

wahida : sudah ku hide itu org!hahahaha...

***************************************************************************************************************

nmo : teruk sungguh kwn kamu itu!hahaahaa......

***************************************************************************************************************

zaidah : saya pun rase mcm tu la....

♥Mrs.Eady♥ said...

farah : saya pun pikir benda yg same :)

***************************************************************************************************************

kak ieda : sudah ku hide itu org! :)

*********************************************************************************************************

ayu : sudah hide terus :D

msredcheesecake said...

mrs eady,

ada plak yg siap cerita dia gaduh ngan hubby dlam fesbuk...malu la...isk isk...tak paham

♥Mrs.Eady♥ said...

msred : kalo itu lagi malu ooo...itu pun nak citer ke?huhuhuhu...

rizaros said...

kak, comel kucing tu.. :P
btul2 kak, kdg2 diorg mcm bgga diri sgt... :(

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

xpayah remove.. tapi kita wat xtau jerk.. rilek2 sudeyyy :)

♥Mrs.Eady♥ said...

rizaros : org mcm tu ntah2 nk cover hidup x happy kot!ahaksss....:)

♥Mrs.Eady♥ said...

top : dh ku hide itu org!muahahaahhahaa.....

EZAN IDMA said...

haha, org cmni kite tengok je, nak tego kang takleh. hehe

Puteri Kasih said...

bila baca status orang kat fb memang pelik...ada yang dalam sejam boleh di update hampir sepuluh status...macam dah takde keje lain kan...tak dapat papepun bila menunjuk kat FB...hmm dapat malu je adelah kot..hehe

mrs puex said...

perghhh...hot topic n many comments..alaa..buat deq jek iwa..s long kite gembire ngn life kite udahh..:D

♥Mrs.Eady♥ said...

ezan : mmg pun org mcm ni x bleh orglebih dari dia..huhuh...

***************************************************************************************************************

puteri : mmg la benda ni kdg2 memalukan diri sendiri looorr....

*********************************************************************************************************

ayang : mmg ku ignore je dh siap ku hide kan org itu!huhu...senang x sakit mata ku :)

risa said...

mak aihhhhhhhhhhhhhh
makin ku nak tau sape kah itu sayam??

♥Mrs.Eady♥ said...

akak : ade lah..mane bleh bgtau!hahaahaha.........sssyyhh....diam-diam xmo bgtau!ahakss...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang