thumbnail

Monday, May 09, 2011

Ultraman yg tak jadi!!



Alahaiii...biler tgk ni mmg nak trgelak!!!!
sian anak aku nih!

mase org tu lukis muka Syahmi jenuh la kitaorg ni ckp nak ultraman,lukis ultraman alih-alih biler siap ini jadi nyer!!hurm...jenuh la pulak semua org mengcover nyer panggil Ultraman jugak!Hahahaha....mane kak qaseh ku....hahahaah..lawak mmg lawak!!!

sian...biler dlm kereta dia tgk dekat cermin terus syahmi jerit : ehh ni salah ni!!!syahmi nak otomen xnk spiderman!! sambil muka nak menangis....terus abah dia ckp : tak..ini otomen baru la otomen next.
syahmi terus diam sambil confius...hehehehe...sian anak mama nih la....balik dgn xnk basuh nyer alasan nk tunjuk kat cikgu & kwn-kwn kat sekolah..agak jenuh jugak la nak memujuk nyer mandi & cuci...heheehe...syahmi syahmi!!

22 comments:

ayu said...

alahai...tak pe la, tak jadi otomen, jadi spiderman pun ok la kan.. best ke smlm izwa..tepek la gambar lagi..^_^

Wina Momma S and S said...

muka Spiderman tp gaya tu tetap gaya Ultraman ye hahah!

eh, event ape nie? cite la..

♥MiZz-siHa♥ said...

alahai..ciannye..orng tu ultromen ngan spiderman pon die confius..cian syahmi..

MataHati @ MH said...

boleh lah tu asalkan ada MAN jugak kat belakangnya...hehehe

biar rupa sipidey tapi gaya tetap memfire mcm oltromen

Ina said...

macam mana lak bleh jadik spiderman..he.he..sian dier..tapi, nampak dia happy gak tu..

kayzie said...

hihi..lawak jek..sian dia..takpela..spidey pun ttp comey..

nuyue said...

hahah...ultraman versi baru...
tak sempat jugak jumpa izwa &kak risa...nuyue tetamu paling lewat sampai..

wahida said...

alahai sian syahmi...konpius dia weh...

.:Mama Dhia aka Yana:. said...

ni ultramen baru...ultramen spider...hehehe...
kalo x pandai kate la x pandai lukis..sian syahmi.. sib baik x terus nangis..

IDAZS said...

alahai sian syahmi, xpe bunyi 'man' kat belakang sama je. hihihihihi

fisa othman said...

lawak la syahmi...sian tau dia...hehehe meh sini aunty lukis kan otomen...;)

~ yus ~ said...

yelah, salah ni....hehe

NM02 said...

eh, maner pegi yg ai komen kat sini? ah sudah... silap anta komen ke?? adoiiiii

♥ Mrs.Eady ♥ said...

ayu : mmg kesian kat syahmi time tu..tapi ape bleh buat!hehehe...:)

--------------------------------------------------------------------------

wina : sambutan birthday party kat titiwangsa last saturday tu kesian syahmi lawak pun ade!hukhukhuk....

----------------------------------------------------------------------

siha : serius mmg kesian kat dia time tu tapi ape kan daya..layankan jek laa..:)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

mh : otomen tetap dihati!ahaks...:D

--------------------------------------------------------------------------

ina : dia happy sb dia ingt dia jadi otomen time tuh!hehehehe..

--------------------------------------------------------------------------

kayzie : hehehe...tetap hensem anak ku ini..hehehe...perasan pulak!

♥ Mrs.Eady ♥ said...

nuyue : tunggu jugak tapi dah nak masuk maghrib en.abg tu dah sibuk nak balik...huhuh...

--------------------------------------------------------------------------

wahida : sian anak aku wei...hehe..

--------------------------------------------------------------------------

mama dhia : terpakse layankn jugak!huhuhuhu...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

idazs : asal ade man kan?hahaahaha.....

--------------------------------------------------------------------------

kak fisa : itu lllaaaaaaaaaaa...sian heroku!

--------------------------------------------------------------------------

kak yus : salah mmg salah!huhuh...

--------------------------------------------------------------------------

nmo : ko post kat entry lepas lor...hahahaha....

ashra said...

hehehe....
otoman menjelma spiderman!

so cute...

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

hahahaha...
sian syahmi. tu kira otospider la yer....

Fara said...

kihkih..lawaknyer la..x per la yg penting tangan tuh nak cam otomen..wpon muka lukis spiderman..

Yan said...

kesiannya dia..

otomen baru ye...

risa said...

hahahaha...ciannye nantu aku tuh
penat molot aku mencover jgn sebut pasal spiderman
cian beno budak syahmi..adoyaiiii
nak marah dak face painter tu cian plak...tapi dak syahmi memang best!!!..mmmuuaaahhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang