thumbnail

Wednesday, May 25, 2011

~ yeay...header free..!! ~

Ingat tak header baru saya yg di tempah dari mrs fiza tu..lepas setting semalam bagi cantik dgn internet yg sgt tak membantu alih-alih dah malam saya terima e-mail dari mommyfara utk header percuma yg saya try mintak tu.Ingat tak dpt sebab nyer ramai yg mintak,rupa nyer ade jugak rezeki saya..syukur..semoga murah lagi rezeki kami mommyfara.Pada mrs fiza pun semoga bertambah rezeki kamu ye..Terima Kasih bnyk..

Insyallah saya akan guna header ni sekali sekala silih ganti dgn header fiza tu.
Ni la header nyer..siap dpt 2 tau!Jgn jeles.. :)



Comel tak?Comel kan.....nice!
Terima kasih mommyfara...good jobs! :)

18 comments:

NM02 said...

banyak la koleksi header skang ni ye

zaidah said...

cantik n comel2 semuanyer....

MrS. F!zA said...

hikhik nk pakai 2 serentak pon boleh..tp kna guna kod tk silap..

fiza said...

tomeinya, bley tukar².

cheqna said...

wah..bagusnya...
x de ke yang nak tolong buatkan untuk cheqna jugak??huhuhuhu

idazs said...

cute! mcm kartun jepun pula :)

Maya Mayana said...

waa bestnya org buatkan header ni..salam kenal..follow

ieda said...

eii cantik2 .. x tahan nie .. ank terjah jugak lah :))

nieda said...

wow...cantik..moga murah rezeki mereka

* Zaleta * said...

nak jugaaakkkkk

ayu said...

wahhhhh...bestnyaaaa...

canteqqqq

Yan said...

bab2 ni akak tak pandai betul lah..

ajumohit said...

Dua2 header pon cantik

Edy Zaidi said...

bestnya ada org buatkan header

♥Mrs.Eady♥ said...

yeaaayy...kwn kwn sila terjah ke tempat yg sepatut nyer!!hoyee...ku gembira sebab blog ku dah cantik!!(perasan sndiri!!)hikhikhikhik....

Hanis Azla said...

mmg comellah header tu.. bagus juga idea tukar2 header tu.. barulah nmpk variety sikit kan..

ashra said...

kiut.leh tukar2..

Mama Gee said...

lawaaaaa........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang