thumbnail

Wednesday, June 08, 2011

Esok cuti.....!!

Esok saya nak cuti, nak bwk adik angkat saya ke JPN Putrajaya.
Ade masalah skit dgn permohonan mykad dia, dah bertahun-tahun masih lagi tak boleh dpt.
Saya, suami, ibu, adik saya & adik angkat tu akan ke sana utk bertemu dgn pegawai yg berkenaan. 
Kami berharap sgt benda ni boleh selesai sebab dah terlalu lama 'hal' di tolak ke sana ke mari.


So esok saya akan cuti tapi masih lagi tak bercuti...hukhukhuk....
Harap benda ni dpt selesai dgn cepat di waktu pagi tu sebab kalo sempat nak lari tgk wyg sekejap sebab anak-anak akan ditinggalkan kat taska!Hoyeeee..........................itu pun kalo dpt nok!Hihiii..... :)

13 comments:

* Zaleta * said...

uik..ingatkan org yang tgal kat pedalaman sabah srwak je yg slalu problem ngan ic ni...nape ngan ic nya tu kak...?

cheqna said...

harap segalanya dapat disetelkan la esok ye =)

ashra said...

tu yang payah..kdg2 dorang tak bagi proper instruction. tolak sana sini.

dulu saya ic singapore..mmg nak tukar ic mesia lari sana sini lah..last2 masa umur 18 baru dapat warganegara..

mudahan la ye esok...setel

NM02 said...

ai pong cuti esokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

selamat bercuti yer...

zaidah said...

kekadang bila fikir negara kita dah kirakan majupun nak dapatkan mykad pun susah...macam manalah kerajaan menangani masalah ini...

risa said...

hah??? ape masalah sebenarnya neh..derang ni suke buat keroje main2 eh

Mommy Fara said...

wahh! sweet escape eh? have fun (semoga sempat selesaikan urusan awak tu eh?)

etiey.com© said...

selamat bercoti!!!!

fiza said...

Apa lah masalahnya tu yer sampai susah nak dapat...haihhhh...

Selamat bercuti lah yer.

Kakzakie said...

Geram kan kalau ada masalah yg bertalian hanya kerana satu perkara.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

dah bertahun2 dok kat malaysia pon kadang2 ada lagi masalh my kad ni ek :(

ayu said...

selamat bercuti yeee..selamat berurusan nanti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang