thumbnail

Tuesday, June 07, 2011

Kami Dating Hari ni......!!

Tadi tengahari saya sms en.suami ckp teringin nak makan ayam bakar kat Dapur Penyet yg terletak di Maju Junction..Terus en.suami balas : jom,abg belanje!

Okey okey jom kiter layan ape yg kami mkn tadi!Yeaaahh....... :)

Dapur Penyet Maju Junction

Soda Gembira & Milo Dinasour

Set Ayam Bakar

Our Lunch

Dari takde selera sebab saya demam hari ni terus bersemangat mkn tadi, abis licin!
Hukhukhuk....mcm tak sakit la pulakHahaha....
Sedap mmg sedap makanan kat Dapur Penyet ni, saya dah mcm ketagih kalau boleh nak mkn setiap hari tapi apa kan daya nanti botak pulak la suami saya tuh!

Kami ni nmpk je kerja di 1 bangunan tapi nak 'nampak' kami bersama tu amat la jarang kecuali waktu dtg & balik kerja je!Waktu lain tu masing-masing punyer hal.Kenape? Ye la kesian pulak dia asyik dgn saya jek bagi la dia peluang dgn kwn-kwn dia di waktu kerja, kalau asyik berkepit je org pun menyampah!Hahahahaha...sebenar nyer mmg kami dah mcm ni dari waktu berkwn, bercinta or bertunang.Kami mmg jarang jumpa!Huhuhu....ape ku merepek nih?!
Issshh....nak cerita psl lunch kami la sebenar nyer!!Haduiii.....

15 comments:

aqishah said...

wah lama x mkn d maju junction.. winduuuu... sedap eh x pernah try lagi

♥Mrs.Eady♥ said...

Aqishah : haruslah kamu mencuba nyer,sedap bangat :)

ashra said...

jeles2..
den ni,mmg lamaaaaaa lah lagi nak dating2 ni.tggu anak beso.hehe

ieda said...

huwaaaaaaaaaaaaaa sedapnya dikk ! huhuhuhu akak x pernah makan layie nie .. kat sini x der nie huhuh

mrs puex said...

wahhh..cm menarik jek..harus try nihh..:D

NM02 said...

kawe dah try mkn kat situ... ramai kan...

♥Mrs.Eady♥ said...

ashra : huhu..try la sedap ooo....:)

***************************************************************************************************************

kak ieda : jgn ngidam sudah!hahahaa....

****************************************************************************************************************

ayang : wajib try la!!sedap bangat nih!! :)

****************************************************************************************************************

nmo : sentiasa ramai kedai ni.huhuhuu...

Murni Delights said...

sdapnyer..telan air liur..
vill plak suke ayam penyet tu..sedap..mkn boleh ketagih..he..he

wahida said...

aku suka nasi ayam penyet..nnt nak try kat situ lak...

Rtp Farra Arisha said...

best kann nasi ayam penyet ni. almost everyday arisha makan klo kat indonesia selain dr bakso :)

Sidratul Muntaha said...

salam cik puan..
huhuhuh..
jemput join contest yer...
http://iceboxrivet.blogspot.com/2011/06/sidratul-muntaha-besday-ga-2011.html

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

sebiji cam ayam penyet melaka.. tapi yang masalahnye lauk2 die sume kering.. tekak saya dah jenis suka yang berkuah :)

ayu said...

sedap ye izwa?? nak ajak en suami ku plak la..hehe..tapi, idak la dapat dating berdua mcm izwa..hehehe

ajumohit said...

hmmm sedapnya nmpk mknan tu...seronok kan dpt dating, aman jek nak makan tu

cheqna said...

semalam makan nasi ayam je ngan ciktunang...
sedap la plop tengok ayam tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang