thumbnail

Wednesday, June 15, 2011

Kenapa Tak Ada?


Kenapa?
Kenapa blog saya tak pernah ada cerita psl artis?
Kenapa blog saya tak pernah ada cerita psl movie or drama?
Kenapa blog saya tak ada cerita psl informasi or bahan lain selain kehidupan saya?

Sebab...saya tak suka bercerita psl artis kecuali membaca nyer sahaja..
Sebab...saya tak suka benda yg berkenaan dgn kisah org lain..
Sebab...saya tak pandai mengolah psl sesuatu movie or drama..
Sebab...saya lebih suka membacanya di blog lain..

Blog ini...adalah diari saya yg boleh dibaca oleh org lain..
Blog ini...adalah diari utk anak-anak saya di masa hadapan..
Blog ini..adalah buku kehidupan saya utk anak-anak saya tahu siapa saya bila saya tiada nanti...

16 comments:

MrS. F!zA said...

chaiyok kak! truskan catatan harian khidupan akk ni supaya bila anak2 besar nti diorg buleh tgk balik semua kenangan..hikhik

ajumohit said...

biarlah kita menjadi diri kita sendiri kan izwa..kalau nk jadi best mcm org lain daku tak mmpu...

Mommy Fara said...

apa yg terbaik adalah menjadi diri sendiri =)

zaidah said...

setiap individu mempunyai hak untuk menceritakan apa yang perlu dikongsikan ngan orang lain..n seharusnyer kita menghormati hak itu...blog kita adelah diari kita...

Murni Delights said...

erm..tak pe blog sndri ikut suke sendiri la kan nak tulis ape.. yang penting ape yang kita buat kita happy..he..he

ashra said...

hehe. =p

suke je baca blog izwa..tak kisah papepun..

♥Mrs.Eady♥ said...

fiza : ini utk mase dpn kan :)

***************************************************************************************************************

aju : yup,lagi suka jadi diri sendiri :)

****************************************************************************************************************

mommy fara : agreed with u! :)

♥Mrs.Eady♥ said...

zaidah : yup,simpanan utk mase kiter tiada

***************************************************************************************************************

murni : agreed with u too :)

****************************************************************************************************************

ashra : suka baca blog ashra jugak :)

~ yus ~ said...

menulis biarlah untuk kepuasan diri sendiri, bukan untuk kepuasan orang lain. Tapi kalau dapat memberi kepuasan pada orang lain, memang satu bonus tu...:)

tulis je apa Izwa, betul tu, untuk kita baca di kemudian hari..

♥Mrs.Eady♥ said...

kak yus : izwa buat blog ni utk anak-anak tau sape mama diaorg :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

yang penting kita tulis ape yang kita suka kan je kak.. xpayah nak ikut cara orang len :)

♥Mrs.Eady♥ said...

top : ku suka cara kamu :)

mrs puex said...

xpe..terpulang pd tokei blog..
yang penting kite hepi..kan??

♥Mrs.Eady♥ said...

ayang : yup..i tokey kan hikhikhik..:)

Maya Mayana said...

menulis utk tatapan anak2 dan bonus kalau dpat berkongsi masalah atau ilmu dgn rakan2 lain...

♥Mrs.Eady♥ said...

maya mayana : itu la utk simpanan di masa dpn :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang