thumbnail

Monday, June 06, 2011

Nak ke mane ye.....?



Bln depan saya nak ke Ipoh utk majlis perkahwinan sepupu.
Jadi kami ingat nak terus pegi bercuti, cuma skrg ni takde idea nak pegi mane.
Sama cari tempat bercuti kat Perak tu je or nak pegi ke Penang?
Niat di hati nak pegi Penang sebab tak pernah sampai sana tapi nak kene cari tempat yg menarik sebab anak 2 org tu bkn kira nak berjalan pun cuma yg penting ade tempat mandi manda je yg diaorg tau. Biase la bdk umur mcm tu mane reti nak tunjuk itu ni :)

Niat dia hati nak pegi hotel naza talyya penang sebab tgk hotel ni baru lagi & mcm menarik je pool dia. 1 lagi marina cove water park pun mcm best jek!
Kami nak lepak-lepak release tension sambil nak bwk anak mandi pool or pantai je. Nak cari skrg sebab nak booking hotel tapi yg best kami nak pegi hari ahad sampai selasa jadi mase tu org tak ramai, tu yg best!

Huurrmm....sape ade cdgn?
Sama ade cari tempat bercuti sekitar negeri Perak or ke Penang?
Btw...kami ni Lumut ke, Pangkor ke, Tioman ke semua belum sampai lagi okey!
Hahahaha...malu je jadi anak Malaysia!Hukhukhukhuk............

8 comments:

wahida said...

nok, dah alang2 ko gi Ipoh tu, harus la ko terjah Lost World of Tambun tu...syok wooo kat sana, mesti anak2 ko suka...dah dekat sgt ngan bandar Ipoh tu....

Kakzakie said...

Kakak rasa kalau anak-anak suka mandi banyak empat boleh pergi. Tapi carilah tempat yg kurang merbahaya buat anak-anak. Kalau dari Perak ke Penang banyak tempat telah dilalui kan...

~ yus ~ said...

semua tempat2 di sebutkan akak tak pernah sampai gak..tak tahu nak beri idea apa ya...:(

ajumohit said...

world lost of tambun ok gak..leh mandi2 sambil main permainan kt situ, bebudak msti suke

ashra said...

hehe.kalu tak nak penat sgt,ke pangkor la..best! naik feri,lepak2 tepi pantai.da lawa da pangkor skang.hehe.(kecik2 duk lumut tau!..pastu 2007 ada gi pangkor)

kalu nak kesibukan sket,ke penang trus.penang pun best.saya pun belum abis jelajah..baru sekali dua je gi.hehe

mrsharis said...

akak rasa baik pool dari laut...(hehehe..sebab akak fobia ngan ombak...) ;D

Fitri Senin said...

takpe..nanti blh berjalan g tmpt yg xpernah g tu dgn anak2

risa said...

pegi pangkor le sayammm..best woooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang