thumbnail

Friday, June 17, 2011

~ Selamat Hari Bapa ~



Buat suamiku...selamat hari bapa, abg!
Abg adalah abah yg terbaik di dunia ini buat anak-anak kita.
Segala pengorbanan abg sepanjang bergelar abah tidak dpt ditandingi oleh sesiapa kerana abglah yg terbaik buat kami. Semoga allah sentiasa melindungi abg selalu & semoga abg terus menjadi abah yg terbaik!
We love u abg...lot's of love from b, syahmi & sufiya.


Buat abahku..selamat hari bapa,abah.
Terima kasih atas semua pengorbanan abah sepanjang membesarkan adik,kakak & naim.
Semoga allah sentiasa melindungi abah & semoga diberikan kesihatan yg baik selalu.
Adik tetap syg abah sampai hjg nyawa adik...


Buat abah mertuaku..selamat hari bapa,abah.
Semoga abah sentiasa sihat selalu & dilindungi allah selalu.

Kepada semua...
Selamat hari bapa kepada semua bapa-bapa diluar sana.. :)

17 comments:

Krsty Pinky said...

lom ucap lagi kat my father,FIL or even worst..hubby..iskkk~

ashra said...

Selamat Hari Bapa! =)
kepada bapa bapa yang budiman....

kayzie said...

orang dah ter'celeb' awal coz kmpius date sebenar hr bapa..huhu..

Ati Masrif said...

wah..lomantik !!

kak ati lum ucap lagi
nk buat kek tp mixer rosak lak ..huhu

mrs puex said...

kite jek ingt hari bapa..tp dorg kekadang terlps pandang hr ibu kan??
hmm..hrp2 plan ngn adik,SIL n mak utk wat surprise x dpt dihidu oleh kaum2 bapak nih...huhhuu..

♥Mrs.Eady♥ said...

krsty : ku ni ucap awal sb hari minggu mmg x usik pc lgsg :)

***************************************************************************************************************

ashra : selamat hari bapa semua :)

***************************************************************************************************************

kayzie : no prob tu sb asalkn dlm bln yg same no hal lerrr :)

♥Mrs.Eady♥ said...

kak ati : ku ni takde ler...belanje mkn je la kot :)

***************************************************************************************************************

ayang : itu lumrah!hahaahah....nasib org perempuan!

fuh fuh..biar diaorg tak hidu okey!:)

ajumohit said...

hehehe bagusnya ingat jugak hari bapa ye...seronok tgk dua beradik tu didukung ayahnya

♥Mrs.Eady♥ said...

aju : msti ingt :)

NM02 said...

selamat hari bapa kepada abah izwa.

selamat hari bapa kepada abah syahmi dan sufiya juga suami izwa. moga jadi abang dan abah yang penyayang kepada kamu dan anak2. amin

♥Mrs.Eady♥ said...

Nmo : TQ beb,amin :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

alamak... saya lupa ar nak wish n bagi hadiah kat ayah saya lg.,.. kena beli gak malam ne ek... hehehe :)

fisa othman said...

alamak tak tau la pulak bila nya hari bapa...ihikss...

♥Mrs.Eady♥ said...

Top : hari bapa ahad ni so sempat lagi nk wish :)

************************************************************************************************************************

Kak fisa : heheheehe..sejak ade laki ni je alert lebih skit :)

risa said...

ramainya lelaki kesayangan dia...huhuhu
akak ada sorang je...sob sob sob

ieda said...

selamat hari bapa buat hubby , ayah dan Fil adik .. semoga hidup berbahagia sehingga ke hujung nyawa .. aminnn :)

♥Mrs.Eady♥ said...

kak risa : heheheeh....yg sorg je dekat yg lagi 2 org tu jauh bangat...:)

***************************************************************************************************************

kak ieda : terima kasih bnyk-bnyk kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang