thumbnail

Thursday, June 02, 2011

♥..Selamat Ulang Tahun Yg Ke-5..♥


Selamat Ulang Tahun Perkahwinan Kami Yg Ke-5..♥♥♥

Hari ni kami menyambut ulangtahun yg ke-5, mgkn ade yg kata baru 5 thn mgkn ade yg kata wah dah 5 thn!
Bagi saya mmg dah cukup lama & masih baru lagi.

Saya & en.suami menjalankan rumahtangga kami dari hari ke hari. Bagi kami selesaikan hari ni dulu baru pikir pasal esok, jgn pikir utk 5 thn jgn pikir ape jadi lagi 10 tahun, just day by day slow slow kami bertatih sehingga la ke hari ini & kami akan terus bertatih ke angka yg seterusnya sehingga kami menghembuskan nafas terakhir jika diizinkan Allah. Insyallah...

PadaMu Ya Allah...
Ku bersyukur dgn nikmatMu ini kerana ketemukan ku dgn suamiku yang sgt penyabar & baik orgnya, 
Kau limpahilah kami dgn kasih sayang tidak akan pudar & semoga perhubungan kami ini kekal sehingga ke akhir nafas kami. Terima kasih diatas kurniaanMu utkku 2 org cahaya mata yg mengindahkan lagi rumahtangga kami. Terima Kasih Ya Allah Ya Tuhanku..Amin.

Pada Suamiku...
Terima kasih kerana abg adalah seorg suami yg baik & abah yg terbaik utk anak-anak kita.
Terima kasih kerana sudi bersabar dlm menempuh alam rumahtangga bersama-sama.
Terima kasih kerana bersabar dalam membentuk diriku menjadi insan yg lebih baik.
Terima kasih kerana melengkapkan diriku yg serba tidak sempurna & tidak lengkap ini. 
Terima kasih suamiku..

Buat anak-anak Mama...
Terima kasih diatas segala kegembiraan yg abg & adik telah berikan pada kami.
Semoga abg & adik terus membesar sihat, ceria & menjadi org yg berjaya.

Amin...insyallah..

42 comments:

Murni Delights said...

tahniah kak izwa..
alhamdullilah vill doakan smoga bahagian hingga akhir hayat ye kak..

iduraz said...

happy anniversary utk kamu..semoga berbahagia bersama hingga ke syurga..amin!

Maya Mayana said...

congratz yer...semoga berbahagia dan berkekalan :)

ajumohit said...

tahniah ye mr and mrs eady...semoga berkekalan bahagia ke akhir hayat...

Farah Shamsudin said...

Happy Anniversary dearriee.. Semoga kekal sehingga akhir hayat..

nuyue said...

dah lima tahun yer..kejap jer kan...selamat ulangtahun perkahwinan utk izwa & hubby..semoga kekal & bahagia selalu...

cheqna said...

tahniah tahniah moga kekal bahagia buat selamanya
amin....

ashra said...

happy anniversary izwa..
mudahan kekal bahagia bersama bersama suami dan anak2..

btul tu.suka moto korang.kita jgn pk ke depan sgt.kita lalui hari ke hari..perkara ni akan jadi kita lebih hepi dan bahagia dari duk pk bukan2 yang belum terjadikan..

munna said...

HAPPY ANNIVERSARY DEAR....SEMOGA BERTA,BAH BAHAGIA SELAMANYA DGN FAMILY TERSAYANG

wahida said...

alhamdulillah..dah 5 tahun..semoga korang sentiasa berbahagia bersama anak2 tersayang...amin...

IDAZS said...

Happy anniversary :) ramai sungguh yang anniversary tarikh nie.

Semoga berbahagia selalu :)

Fitri Senin said...

semoga berbahagia hingga akhir hayat...dimurahkan rezeki dan dikurniakan anak yang soleh serta solehah

etiey.com© said...

SEMOGA KEKAL HINGGA KE HUJUNG NYAWA..AMIN

Kakzakie said...

Doa dari kakak juga moga ikatan akad 5 tahun dulu terus bersemayam dihati dan kekal sehingga akhir hayat.

"Selamat Ulangtahun Pernikahan yg ke 5"

Nur Liyana said...

semoga kekal ke akhir hayat!!!

anak-anak akak comel macam akak..heheh

♥Mrs.Eady♥ said...

kak murni : terima kasih atas doa mu itu,amin kak..

***************************************************************************************************************

iduraz : amin,terima kasih bnyk atas doamu :)

*********************************************************************************************************

kak maya : terima kasih bnyk kak :)

♥Mrs.Eady♥ said...

Aju : terima kasih bnyk :)

***************************************************************************************************************

farah : jutaan terima kasih :D

***************************************************************************************************************

Nuyue : amin,terima kasih atas doamu itu :)

♥Mrs.Eady♥ said...

kak cheqna : amin,insyallah kak.terima kasih atas doa akak..

***************************************************************************************************************

ashra : bile ade je 'panas' tu cepat2 kami beringat moto kami tu jadi terus x jadi panas.itu je yg kami buat utk mengelakkan pergaduhan...anyway terima kasih bnyk atas doa mu itu :)

*********************************************************************************************************

kak munna : amin terima kasih kak :)

♥Mrs.Eady♥ said...

wahida : amin insyallah,terima kasih bnyk :)

***************************************************************************************************************

idazs : TQ beb,insyallah amin :)

*********************************************************************************************************

fitri : amin, terima kasih atas doa mu itu,insyallah.

♥Mrs.Eady♥ said...

etiey : amin,terima kasih atas doamu itu :)

***************************************************************************************************************

kak zie : amin insyallah kak,terima kasih kerana sudi mendoakan kami.

*********************************************************************************************************

nur liyana : terima kasih dik :)

mrsharis said...

Happy anniversary sis. Moga bahagia hingga hujung nyawa. Insyaallah..

aizamia3 said...

selamat hari ulangtahun buat Izwa dan asben..
Moga pertambahan usia mematangkan fikiran dalam menyelesaikan masalah.. dan moga bahagia hingga ke akhir hayat..

♥Mrs.Eady♥ said...

kak liya : amin insyallah,terima kasih atas doamu itu kak & same goes to u ye :)

***************************************************************************************************************

aiza : terima kasih atas doa mu itu,amin insyallah :)

MrS. F!zA said...

happy 5th anniversary bt kamu dan suami tersayang!moga kebahagiaan yg dimiliki kekal hingga hujung nyawa..amin..

aqishah said...

tahniah n hepi anniversary yg ke -5

moga terus berbahagia bersama keluarga tersayang

fiza said...

Happy 5th Anniversary to both of you ☺☺☺.

Semoga kekal bahagia hingga akhir hayat.

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. tahniah yer.. semoga terus gigih bertatih bersama.. semoga kebahagian sentiasa menjadi milik kalian sekeluarga..

♥Mrs.Eady♥ said...

fiza : terima kasih atas doamu itu :) amin...

***************************************************************************************************************

aqishah : terima kasih juga atas doamu itu...amin insyallah :)

*********************************************************************************************************

fiza : amin insyallah,terima kasih atas doamu itu :)

*********************************************************************************************************

kak hanis : amin amin insyallah...terima kasih kerna sudi doakan kami :)

NM02 said...

selamat ulangtahun perkahwinan yang ke 5. moga kebahagian antara korang akan terus kekal selamanya sampai syurga firdaus.

amin

♥Mrs.Eady♥ said...

nmo : terima kasih & terima kasih atas doa mu itu,amin insyallah.. :)

mummysyafie said...

happy anniversary..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..

♥Mrs.Eady♥ said...

mummysyafie : amin insyallah,terima kasih kak :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

alhamdulillah.. happy annivesery kak.. akak dah lima tahun berumah tangga kan.. saya baru 5 tahun kapel.. bile nak kawen ni.. xsabar la pulok :)

MataHati @ MH said...

hepi anniversary..
semoga ikatan perkahwinan ini kekal tersimpul hingga akhir hayat.. :)

Edy Zaidi said...

happy anniversary..semoga terus berkekalan hingga hujung nyawa...:

mrs puex said...

hepi eniversary iwa..semoga kekal bahagia bersama insan-insan tersayang..

♥Mrs.Eady♥ said...

top : cepat-cepat kawin!!!hahaha....syok oww!!

***************************************************************************************************************

mh : amin,terima kasih atas doamu itu :)

♥Mrs.Eady♥ said...

edy : amin,terima kasih :)

***************************************************************************************************************

ayang : terima kasih,amin insyallah..

risa said...

dah ucap kat FB tapi nak tinggalkan kat sini jugak lah....selamat menempuh liku2 hidup berumahtangga dari tahun ke tahun sampailah ke hujung nyawa..semoga kekal dan berbahagia selalu:)

♥Mrs.Eady♥ said...

kak risa : i love u kak,tq for the wish.Amin insyallah semoga allah perkenankan doa akak.

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

byk dah org wish...
akak jugak lambat.
semoga izwa dan suami kekal bahagia...

♥Mrs.Eady♥ said...

kak fiza : terima kasih atas doamu itu kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang