thumbnail

Wednesday, June 08, 2011

Sgt la bosan!!!


Saya sgt bosan, boring, tension, semua yg ada lah!
Ni la bosan nyer kalo bos cuti lama-lama!
Kerja dah xde yg ade pun tinggal sikit-sikit lagi!
Haduiiiiiiiiii...................tolong!tolong!
Boring dah tahap sakit kepala ooooo.............

BW pun dah selesai utk setengah hari ni..skrg ni tgh Google Search cara nak make up pulak!
Skrg nak belajar make up la sebab muka dah mcm org tua dah ni kalo tak bermake up!

Jom...sambung boring balik!Adeeeessss......................penin!

8 comments:

Fitri Senin said...

samala xde bos..tp xblh nak memboringkan diri sebab kena jadi bos..

deeya said...

waaaaah ! bos tak ade la besh ... seronok jer =)

wahida said...

pegi SOGO!!

ashra said...

keke.teringat masa keje dulu,time bosan amat.keje takder,bos takder...hehe.malanguk main zuma smpi abes waktu.internet takder.al maklumlah kompeni kedekut..

risa said...

alololo boleh je kalo nak belajar..heheh tanya dak pinky momma tu dia ada buat tutorial tau dear..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kalau bosan ape lagi.. teros kan la berblogging... hahaha.. lagi2 xde keje kn :)

hana sudradjat said...

kalau bosan,google pasal yusof ghani ke...asal-usul berus gigi ke..atau google apa2 sahaja perkara yang luar biasa :) karang cerpen ke..manalah tahu ada bakat :D

ayu said...

best...best..best...nnt tepek kat blog sama naaa kalau dah jumpa belajar make up tu..nak join gak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang