thumbnail

Tuesday, June 07, 2011

Tak sihat..


Hari ni saya tak sihat..
Demam + batuk + selsema + bersin berjuta kali + kepala dah berat..
Nak cuti or mc malas pulak sebab bos cuti jadi keje x bnyk sgt.
Lgpn kalo duk umh kene duk dgn anak dara tu lagi la penat...So rehat kat office ni je la.

Hari ni nak BW je ar..
Dah la dgn blogspot buat hal lagi tak boleh upload gambar tak boleh letak header ku itu yg dah kemane menghilang ntah....adeess...malas nk pikir!
Tunggu je la dia okey sendiri...

13 comments:

NM02 said...

laling... naper lak problem? sabar ye....

[-suziey-] said...

ala kesiannn..get well soon ok :) kita pn rasa mcm seram sejuk je badan..haih..

ajumohit said...

sabor ye awak...musim sakit la ni skrg ni

ashra said...

cepat sembuh ye... =)

Sabihah said...

kadang2 kalo tak sihat tp bos takde, rs rugi jugak kalo amik cuti..kan??hehe

smoga cepat sembuhh ^_^

etiey.com© said...

musim tak sihat... moga cepat sembuh yer

Hanis Azla said...

get well soon yer.. rehat & minum air masak byk2..

mrs puex said...

tido bwh meja pon careee gak kan??huhuhu...

Nur Liyana said...

alololo, sakit yer!!

rehat cukup2....makan ubat!!!

cheqna said...

get well soon k=)

wahida said...

tadi mmg tak leh upload, skang dah ok dah...tadi aku pun tensen tak boleh hapdet...mencik!!

♥Mrs.Eady♥ said...

kwn-kwn : internet ku tak membantu lgsg nk jwb sorg-srog!Adesss.....ni pun loading nyer masyallahh.....

risa said...

udah sehat ke belom neh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang