thumbnail

Tuesday, June 28, 2011

Takde Mood!!!

Sgt sgt sgt sgt takde mood biler dpt nih!!


Seminggu di Jawi?
Dgn anak fully breasfeed?
 How to do?

I'm blank!!

22 comments:

Mommy Fara said...

=(

ayu said...

izwa, ada beberapa option :

- boleh mintak tangguh tak ??then, kalau tangguh, ada efek apa2 tak pada penilaian prestasi nanti ?

- maybe suami izwa kena berkorban , ambik cuti sepanjang izwa berkursus n bawa anak2 follow sama (tapi, ni nanti melibatkan pertambahan kos2 lain la plak kan, etc : penginapan + makanan + kos perjalanan)

- other wise, izwa kena train dalam sufiya dalam beberapa hari ni supaya tak menyusu malam --> ni pilihan terakhir la kan, sebab sedih kalau ingatkan balik ayu pun pernah buat mcm tu masa tinggalkan danial 3H2M masa g tour ke singapore dulu)

apa2pun, bincang balik dengan hubby macam mana ye..kalau rasa susah, buat istikharah ye.. all the best dalam membuat pilihan..

tak mo sedih2 tau ^_^

~ yus ~ said...

hmm, mmg kena bincang betul2 dengan hubby tu izwa. Apa pun ibu bekerja ni mmg banyak kena korbankan, kena latih sufiya minum susu formula sikit2 rasanya.

Harap dapat buat keputusan yg terbaik...

risa said...

alahai izwa...takleh bawa anak sama eh..bawa sekali sape2 tolong jaga masa izwa kursus...dedulu pon akak macam tu bawa mak lepak dalam hotel sementara kite kursus..alahai alahai
semoga izwa dapat jawapan nanti eh

lydzar said...

insya allah pendapat2 kawan2 tu boleh digunakan..jgn sedih2 yer

ieda said...

adoiii .. huhuhuh anak breasfeed nie yg lemah kan .. huhuh cian kat bb tu dik ..
ermm leh mintak tangguh tak ?? atas sebab2 yg x dpt dielakkan .. akak rasa boleh .. insyaallah , cuba tanye dulu ..

zaidah said...

lama tu.....tentu susah nak buat keputusan...klu hotel tu izwa sorang leh bawak mak jaga baby....setiap masalah ade jalan penyelessaian yang penting kena bincang...

fiza said...

Hhhhmmmm...lama tu seminggu dgn anak yg masih BF. Cuba try option yg ayu bagi tu.

Anum said...

:(

Fitri Senin said...

ish..jauhla sgt

munna said...

jauh juga tu..... pandangan kawan2 tu nampaknya berguna...cubalah mana tahu ada yg terbaik...

:: Mrs.Eady :: said...

kwn-kwn semua : saya sdg usahakan utk mencari org lain ganti & sdg usaha utk dptkan kursus di sekitar KL ni sahaja....hopefully semua berjln lancar....insyallah..

kayzie said...

pernah alami situasi ni masa faris 5bulan..kena kursus sampai 2 mggu..terpaksa la agkut ayah sy (atuk faris) tuk jaga Faris..terpaksa berkorban sket..apa2 pun moga urusan akak dipermudahkan..i'ALLAH ada jalannya nanti

wahida said...

kesian kat sufiya kalau ko tinggal dia lama...huhu..
ko carik org ganti je la yer...mesti boleh punya tu...

mrs puex said...

1st - cri pengganti dengan jayanya..
2nd - klo terpakse rela pegi, try buat stok bbyk kt lam peti ais..
3rd - cancell trus jek..klo x pegi, x kene buang keje kan??huhuu...
4th - hangkut family skali..ala ala vacation during kursus..hihi...

ok x iwa??

ashra said...

siannya sufiya ye..mummy lagi lah sedihkan.
moga jumpa jalan terbaik!

MrS. F!zA said...

mmg dugaan utk org fully BF kan.. kita dlu mcm tulah..mcm2 kursus kita tolak..mmg runsing..moga akk ada jln pnyelesaian

NM02 said...

cuba diskas ngan bos yu

:: Mrs.Eady :: said...

kayzie : saya tak boleh angkut sape-sape buat mase ni...

***************************************************************************************************************

wahida : smlm dh cari hari ni nak cari lagi..

****************************************************************************************************************

ayang : daku rase nk tolak terus je nih!!!adeeesss.....

:: Mrs.Eady :: said...

ashra : huhuhu...tak sanggup...:(

***************************************************************************************************************

fiza : itu la..abis tola menolak dh nie...huhuhu...

***************************************************************************************************************

Nmo2 : yes..i will do that :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

huhuhu.. cian mama die kan.. risau sangat2 lak :)

Rozita said...

kesian ko dik... kalau akak dah reject je la... haha.. pedulik apa aku.. hehe.. anak lagi penting.. tp ko discuss bebaik dgn bos la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang