thumbnail

Monday, July 25, 2011

Beb Ashaari Tanya Berani Ke Kritik Blog Aku?


Cer kritik cer kritik....tapi jgn sampai ahkak nangis sudah la!!
Hahhahaah....jom kwn kiter kritik utk menjadi bagus! :)


30 comments:

cik najihah said...

hai kak..thanks datang blog hihi.
blog akak x de ape pun cume kalau bole buatlah scroll box kat bahagian bloglist tu. nampak kemas hihi..

eh jomla join segmen kite

Rahmah Ram Ram said...

Comel dan penuh kekeluargaan...saya suka..dihiasi dengan wajah-wajah comel anak-anak serta keseluruhan keluarga Mrs. Eady.

Tahniah dan Happy blogging!

BERT said...

cantik blog ni..mungkin boleh besarkan font kot hehe

azam said...

kasi font besar dan terang sikit kot...lain dah ok dah ni

cik yuz said...

assalamualaikum..datang nak kritik sampai nangis ni..hehe..

xdelah....

overall, dah cantik dah blog akak ni.ske tengok..saye xde masalah ngan blog akak....

meh jemput singgah...

http://cikyuz87.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

dya mohamad said...

header cantek.kekeluargaan sungguh.ehehe.
font besarkan sikit kak.yg len okay je(;

http://dyapunyabelog.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Nurhusna Azidan said...

ok je..shoutbox n livetraffic tuh hitam giler.. so menyebabkan warna keceriaan seolah-olah dicemari...

happy blogging

Sofea Lang said...

bestny happy famili..
tumpang hepi sekali..

nk tulisan bsr skit j.he3..
yg lain cantekk...sweetnyyy...

Santri T.P.I.N.I said...

salam ziarah..komen saya: sama dengan yg lain, font untuk entri besar sikit untuk org yg online pakai handphone...TQ

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

oh, nak suruh kritik yer... hehe
tak de apa nak dikritikkan, ok dah semuanya, cuma fontnya je. akak ni kekdg mau juling gak la baca font kecik2 ni. heheheh

lieynanilaz said...

salam ziarah...buat kunjungan balas...hepi famili

kalu boleh tulisan tu besarkan sket...yg lain ok dah..

Semut Senyum said...

akak nak cik semut ajar wat scroll yang mcm mana tu? bg contoh... cik semut ni cepat konfius.. heheheh

cik semut suka blog akak ni.. ala2 tukang jahit creatif... hehe,sgt family2... gambar family sbgi header tu cantik... =)

tentang font tu btol ckp dorang, besarkan skit.. kalau kecik2 mata cik semut je boleh nmpak.. heheheh

mrs puex said...

salam..singgah utk kritik ni...

hehehe...best ni kutuk blog kawan..

belog yg suci lagi murni..klo tuka bground hijau nih kpt kale yg ceria rasenye lgik mantap kot..

ni kritikan membina tau..yg lain2 sume nicee!!:D

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

salam. :) amalina lompat2 sini.. td akak datang blog amalina ye,, hiihii.. mekaseh~ em, ok, mcm ni akak,, blog akak agak lambat loading. :) buang gadget2 yg tak patut boleh? :) kalaw akak nak taw pape, jz pm amalina skt fb.. :) ok? sbb byk nk tegur~ hehe.. ilmu yg ade kita kongsikan ye kak

aquatwins932 said...

hai.. ty komen blog saya :D saya rasa blog ni k.. tapi, bole try wat scroll box untuk archive list, blog list n recent comment.. so, nampak kemas.. nice blog ^^

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

mamawana said...

Baru first time masuk. kat mana lagi nak deco ni. Tambah bunga lagi kat taman kaa susah2 panggil jer Eric Deco mai touchup skit blog nih. heee

Cik Sara said...

Akak! saya datang.. nak kritik tang mana tak tau.. Nampak ok ja kat mata saya ni.. Huhuhu.. Kemas..

Happy blogging kak..
Comel anak-anak akak~

c genk bah ne said...

genk datang nak kritik..

erm..bloglist kalau boleh wat scroll box..
g link ini,ne tutorialnya..

http://getmedean.blogspot.com/2011/04/cara-buat-scroll-box-pada-bloglist.html

selamat berblog akak...semoga bahagia bersama keluarga..terima kasih sudi kritik blog genk..


http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ASYIK-ASYIK LAGU LUAR JE,CUBA LETAK LAGU POPULAR KAT NEGERI KORANG,,KAN BEST!!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

blog akak ok jerk.. menarik.. entry pon menarik... cum kalau saya bukak blog akak serentak dngan 1 or 2 blog lain, selalu connection internet sy disconnct jap... xtau la... kalau saya bukak 3 or 4 blog lain serentak xde lak.... xtau la.. maybe connection internet sy yg problem kut... sory

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

TeAqArH said...

salam kak..teaqah dtg nk keritik....btol2..mcm yg kat atas tu..lau boleh...beloglist tu wat scroll box...n belog akak byk widget...n cube jadikan 1sidebar je..so ruang kt entry tu lebih luas

http://naklempang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Laila Majid said...

kak kalau buat 2 column nampak lebih kemas dan senang nak bace blog akak.

jemput la kritik sini ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Dang Intan Duka said...

besarkan tulisan ye kak.. :)

peace

shiny2 star.. said...

lawa..cantek sgt!!! erm.tapi lagi nice kalau tulisan besar siket..senang sikit nk baca.:)

http://juzforthelassie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Tulisan kecik.

Feedjit x perlu.

Blog berat. Mungkin sebab ada dua background bertindih. Mulanya loading background phone booth. dan lpas tu baru keluar bunga2 ni. Better delete background yg phone booth tu sbb ia memberatkan blog.

Dua sidebar menyempitkan ruang entri. Better buat satu je sidebar.

Mana yg panjang seperti bloglist dan blog archive, sila buat scrollbar supaya lebih kemas. =D

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ILA SYAMILA ♥♥ said...

tmseh komen kat belog kite ! :D
em memang diakui belog akak berat. cube cek berat akak brp pastu remake sikit2 untuk kasi hebattt lagi sbb belog akak pun dah mmg hebattt. :D

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

miss epa said...

thank you.dtg kritik blog sy.blog ni dah okay dah blog anda tp better scroll kan bloglist bg pendek ckit.hee :)

Fad said...

hai!!!!cf dtg...blog ni ok je..nampak sgt xtau kritik kan..haha..dah cantik la ni..follow sini..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang