thumbnail

Monday, July 25, 2011

Boleh tak?

Boleh tak kalo nak pergi bercuti raya ke-3 hingga ke-5?
Hahahaha..puasa pun blum la izwa oii..!! :)

Saya ni cuti raya hanya terbazir dirumah sahaja...seperti thn-thn yg sudah kami hanya raya di raya pertama sahaja raya seterus nyer sekadar duduk rumah tgk tv or jln-jln ke KLCC ke shopping kompleks!
Hurm............bkn ape ni la akibat nyer kalo semua sedara mara berada di KL jadi kami hanya pergi ke rumah-rumah mereka biler start minggu seterus nyer sahaja..

Jadi...saya terpikir nak pergi bercuti dari hari raya ke-3 hingga ke-5.
Mgkn dlm M'sia mgkn luar sikit jek.....
Agak-agak nyer tutup tak tempat percutian di hari raya??

22 comments:

ajumohit said...

alahai siannya izwa, mehla dtg raya ke pahang hehehe

Fitri Senin said...

elok je cuti time raya tapi takut penuh la juga kan..??

* Rosita * said...

sangat jeles dgn adik sbb raya thn ni bos die bawak gi kuching...

pergi je kak...kalau drg tak bukak..akak buka sendri jer..

zaidah said...

BIASANYER TAK TUTUP CUMA TAK TAHU SAMA ADA PENUH KER IDAK...

IDAZS said...

rasanya tak kot, may be penuh bestnya! :)

Mommy Fara said...

Boleh. Apa salahnya...

Tapi kena book awal-awal. Selain accomodation yg berkali ganda, sure pengunjung pun berkali ganda

=D

MrS. F!zA said...

husband k.izwa pon org kl gak ke..sngnya tk pyh fkir nak balik kpg jauh2..hikhik..tp kalo p bercuti tu mcm seram je msti tk ramai org.

Bidasari said...

I Like... cuti-cuti malaysia

~ yus ~ said...

akak rasa ramai je yg cuti2 sakan time orang lain beraya...

boleh je izwa. Takde siapa yang menghalang..:)

Eye_nee said...

Boleh saja sis pegi bercuti time tu..kene buat booking seawal mungkin..tp rasanya tak der masasalah..kebanyakan masih bercuti dikampung...

wahida said...

tempat percutian tak pernah tutup la nok...

tapi ko kena booking awal la..kang melepas...

ieda said...

alor ciannya dik .. jom jalan2 raya di pahang pula :) tukar angin ..

ermm izwa x der saudara mara di kg layie ke .. hermm x bestkan kalau x der suasana kg bila raya nie .. x per2 .. moh ke pendalaman kg kawan2 .. insyallahh pasti meriah :))

Kakzakie said...

Tempat-tempat yg menawarkan servis / leisure biasanya masa public holidaylah mereka busy....

Edy Zaidi said...

saya pun pergi bercuti masa hari raya ke5...hehe

NM02 said...

meh dtg kampung aku noksss...

Hanis Azla said...

akak rasa tak salah klu nak pergi holiday time tu.. terlanjur dah cuti kan.. lepas tu boleh pergi menziarah pula..

Diana @ bilakukatacinta said...

ermmm....cuti raye sy full...tak sempat nk planning berjalan selain beraya sakan

aizamia3 said...

boleh takde salahnya.. yang penting dalam poket ada isi.. ;)

kalau tak tau nak ke mana mai datang umah raya nanti at Meru..

cheqna said...

meh raya kat ganu meh..=)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

nak bercuti time raya... hehe, sian dia. sedara semua dekat2 yer...
meh dtg raya rumah akak meh!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

JANGAN CAKAP PASAL CUTI RAYA!!!! RAYA NI SAYA XDAPAT CUTIIIIIIIIIII!!!!!!!!!

ashra said...

nak gi jejalan bercuti gak..boring da duk umah ni.

tapi hubby nye bzzz....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang