thumbnail

Thursday, July 07, 2011

" BRO ,KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH ?


" Sila la sila komen, komen je tauuuuuuu....jgn kutuk okey....ekekekek........ :) "
Sila laaaaaaaaaa....bersila!

30 comments:

Rahmah Ram Ram said...

Mrs.Eady mempunyai sebuah blog yang simple dengan koleksi gambar keluarga yang begitu bahagia sekali. Entri-entri yang dipost-up pun berpengetahuan dan menarik untuk dibaca.

Saya suka. lagi satu senang aje nak nal loading..tak berat.

Happy blogging!

aida said...

Blog yg simple but nice.

* Zaleta * said...

hahaha...blog hakak ku ni memang cantik...dari die jugak ku rajin nak berblog nih...mekasih akak...

Rozita said...

akak suka blog izwa ni... cantik dan senang nak loading...simple je..

msredcheesecake said...

mrs eady,
balas kunjungan ...

blog ok cuma berat sikit...bule buang widget yg tak perlu kot...

Abby Salvatore said...

nice color...lembut bangat!
sejuk mata memandang ok..

:)

http://missgaban.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-skitbleh.html

shiema sufian said...

nice blog :) keep it up and happy blogging :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! blog dah smart, tp lambat loading..happy blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

ninie_azriena said...

blog comel..
simple :)

salam kenal dari ninie (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Afiq Ryunosuke said...

http://asakurakinosuke.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

nice blog~~
simple dan cpat load~~
pakcik suke~~
^^

NasZ said...

dah follow awak..

blog ni simple dan cepat loading..cuma tulisan tu agak kecil..huhu..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

me@monolog said...

nice blog..

sy suka blog yg simple + kemas + loading cepat..

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

eva_evo said...

halamak byk nye wiget kiri kanan..
hehe

tp oke la..maseh kemas..

jom kritik blog eva pulak..

http://evalovevo.blogspot.com/2011/07/bro-kasii-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Atika Farha ;D said...

widget tlg letak belah kanan jer. sbb kalau letak dua belah nampak serabut :)

Alin Hassan said...

alaaa comel2 nye anak2! hehe blog pun comel sangat..

jom terjah n follow blog sini :)

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

haaa... datang nak kritik ni... heee~

first time masuk blog Mrs Eady ni..
loading laju je blog ni...
tak banyak sangat widget...simple... hee~

btw.. happy blogging.. =D

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

niena shopping2u said...

blog ni ok, cuma klo leh minimakan widget2 di kiri kanan ni bagi meringankan blog :D ikhlas ni! hehehehe
penggunaan bahasa yg sesuai :D

azam said...

terima kasih singgah....

widget kena min skit kot....itu je

follow²

Edy Ramanov said...

cute, kemas dan simple. terbaik punyer. keep it up ya.

edy dh follow kat sini.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

iLa VaNiLLa said...

keluarga bahagia.. ~

syarifah nurul ain said...

akak...blog akak ni comey lol...like it..simple tp comey..keep it up k..hepi blogging..;)

syarifah nurul ain said...

akak...blog akak ni comey lol...like it..simple tp comey..keep it up k..hepi blogging..;)

Kasut& Karipap said...

haloooo..kunjungan balas yg semalam punyer..hehe..

nice blog!! cute la baby girl kat header aka tu. rasa nak cubit2 :D

nananaDya said...

thnx sbb dah komen blog nana....


blog nie dah okey tapi try kemaskan banner2 yg akak ada ye, baru lagi comel, and nana rasa tweet tweet di sidebar tak perlu ada, if buat template 2 coloum lagi comel...=)

nuRuL said...

hello kak..

terjah & follow blog ni.

xde pe yang buruk pun nak kritik.nice blog.keep it up!

tQ sbb singgah blog saya.:))

BeloG MTT said...

Blog ni dah okay..Cuma lambat loading sikit maybe sebab banyak sangat widget kiri kanan.. hehe Happy blogging ya ! Btw,MTT follow sini jugak.. :)

keryohkery said...

blog dah smart.ringan.
penggunaan kaler yg nice..keep it up!



hit me back yaw!

http://theskyjuice.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

missunguviolet said...

jenguk dr blog bro ben and follow sini (;
tak sempat nak join . so dapat jenguk jela :(
kalau free datang la blog saya ye :)

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

Mrs. Farhan said...

Waaaaa, sgt cantek lah blog ni. Suka tgk background love love tu. Hehheeh. Tapi ruang entri sempit sbb akak buat dua sidebar. Apa kata akak buat satu je sidebar. Nampak lebih luas kan. =D


Dtg caci maki blog saya jugak tau. Oh, ye. Dah join GA dari Korea dan Bandung yg saya anjurkan? =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang