thumbnail

Tuesday, July 12, 2011

:: Combination Colour ::



Berani pakai mcm ni?
Teringin tapi tak berani!!
Ekekekekeke...giler mak noookkkk kalo pakai pegi keje mcm ni... :)

13 comments:

NM02 said...

kalu org tya, kau jwb je fido dido collection... hehehe

Farah Shamsudin said...

tapi kan, cantik juga tau!

Farah Shamsudin said...

tapi kan, cantik juga tau!

ashra said...

hehe.saya pun tak berani nak pakai seluar selain warna hitam/jean...apatah lagi warna warni.

teringin gaks..hehe

mizah said...

pakai mcm tu, confirm org lain asyik pandang2 pelik je kan..hehheheh..malu :p

Murni Delights said...

saya pakai klu rasa cntik...tapi malu ler sbb saya gumuks...hik..hik teringin nak lawa2 nak cntik2 cam nie..tapi apakan daya..

aizamia3 said...

belum ckup selim lagi.. kihkihkih.. ;)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

huhu.. tapi peerasan gak orang melayu kita dah bernai pakai combination color cam ni ek.. hehehe.. kalau dh cantik tu, cantik juga la kn kak :)

ayu said...

tak berani la wakk..hehe

Fitri Senin said...

chantek!!!

:: Mrs.Eady :: said...

KWN-KWN : daku pun masih belum berani nak pakaig cenggini...ekekekek.....takut org asyik pandang jekk!! :)

risa said...

hahahha...kalo muda belia akak berani le dik oiii...kalo dah season neh kena pikir duabelasenamratus kali tuh:)

:: Mrs.Eady :: said...

kak risa : kalo akak pakai harus buat entry & amik gmbooo!hahaahahaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang