thumbnail

Friday, July 01, 2011

Giveaway | "love to look gorjes!"


Kene teka ape hadiah yg tuan tanah ni nak bagi??
Hurmmm....dah tentu la lip gloss & eyes shadow utk mata ku yg gorjes dari lulu yg cun..juga maskara utk bulu mata ku yg panjang & blusher pink utk pipi montok ku ini dari pinky momma dan dan dan dah tentu la tudung shawl kaler merah dari kakak sayam ku kak Qaseh Nilamsari sebagai pelengkap muka ku utk bertambah gorjes!!
Yehaaaa...............betul tak betul tak???Betul la tuuuuuuuuuu.... :)

11 comments:

wahida said...

semoga berjaya bebeh....

NM02 said...

nak cakap mcm kak jah jugak

Eye_nee said...

gud luck sis...

fiza said...

Good Luck ☺☺

Murni Delights said...

gud luck kak izwa...

ieda said...

gud luck dear ! ... :)

ashra said...

gud luck! =)

Vna Sandhu said...

gud luck darling!

my new url http://myspaceofthoughts.blogspot.com/

Edy Zaidi said...

good luck yer...:)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

heheehhe...
good luck!

:: Mrs.Eady :: said...

KWN-KWN SEMUA : terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang