thumbnail

Tuesday, July 05, 2011

Jom Kite Undi LittleTajima!



Ni entry suka-suka utk kwn ku saja.
Pada sesetengah kwn RH ade yang kenal mama Mea ni iaitu Zaza LensaMama.
Pada yang sudi : Just klik kat link tu then klik undi seberapa bnyk yg anda suka pada anak yg bernama Mea Hannah Adelia yg sgt comel & gebussss itu yg saya gelarkan Mea Tajima... :)

Ini sekadar utk suka-suka, tiada paksaan, tiada deraan okey.kekekekeke.... :)

9 comments:

Mama AA's said...

done!!! mmg gebus...

♥MiZz-siHa♥ said...

comel..done

:: Mrs.Eady :: said...

TQ all my fren!!!love u all.... :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

comelnye.. hehehe.. support member2 kn kak.. :)

NM02 said...

comei weh!!!

:: Mrs.Eady :: said...

Top : yup..sekadar suka-suka tolong kwn :)

***************************************************************************************************************

NMO : secomel kamu :)

risa said...

anak2 zaza memang comel sangat2

:: Mrs.Eady :: said...

kak risa : itu la dah mcm anak kacuk dh diaorg tu! :)

Murni Delights said...

comel mea..hiik..hik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang