thumbnail

Tuesday, July 26, 2011

Ok ke tak Okey?

Okey ke tak okey ni?
Saya pun dah tak tahuuuuuu......
Saya pun dah keliruuuuuuuuuuuu.........
Saya sedang menyesuaikan diri dgn wajah baru ini....
Saya cuba utk sesuaikan keadaan ini.............
(tapi dlm hati mcm tak suka je nih!adeeesss...............!)

Hurm.....jenuh & agak stress utk membetulkan benda yg dah haru biru.....!
Menyesal?Ade jugak...........tapi utk kebaikan bersama apa salah nyer cuba dulu!

Stress...sb tak sempat BW hari ni....stress sebab tak dpt nak jwb komen balik!

14 comments:

fiza said...

Ok dah cuma lambat loading lah izwa. Tak taulah klo tenet kat office nih yg slow. Pastu font kasi pekat, sbb background tu nampak mcm gelap sket.

* Rosita * said...

td mula2 bukak...putihhhh jer...pastu baru kuar bckgrnd....takpe la..utk smntara pakai la ni dulu..nti ada masa boleh cantikkan lg....

Mommy Fara said...

Saya suka blog yg simple. Takyah ber background bagai. Sebab tak tahu nak tgk yg mane satu! Hehehehe...

cheqna said...

cheqna memang failed bab2 nak mencantikkan blog ni..=)

mrs puex said...

simple is nice...ok la nih..s long org bole phm ape yg kite tulis..

ade mse free nnti adjust la lagik..

slow slow kayuh naa..

Vna Sandhu said...

wahhh merah youuuu!

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

kenapa merah,izwa?
lambat sikit loading time tu... tak pe la, slow2 ok.

ajumohit said...

Cantik, mybe kt ruangan entry biarkan putih kot

aizamia3 said...

takpe.. try and error..
memang susah nak buat perubahan tapi kalau perubahan tu mendatangkan kebaikan ok je..

abah khalisha said...

merah ni..don't stress2

Edy Zaidi said...

relek2...kasi pelan2 kayuh

IDAZS said...

tulisan tak brapa clear, nak sama color dgn background

ashra said...

samalah kita..
kalu da stat nak tukar rumah baru,jadi sgt tak puas hati manjang.pastu nyesal lah gak sbb duk ngadap lama2 tak jumpa2 berkenan di hati..

takpe izwa..cari dan terus mencari..sure akan jumpa satu yang izwa suka.hehe

NM02 said...

yang cekelat ni dah ok rasanya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang